Tipy na 20 očekávaných her roku 2021, které mají datum vydání

Letos nás čeká řada kvalitních titulů. Které z nich by neměly uniknout vaší pozornosti?

Minulý rok byl zejména kvůli nepříznivé situaci ve světě plný odkladů. Ten letošní po tom všem tedy vypadá pořádně nabitý, a to jsme teprve na jeho začátku. Místo naší klasické agendy na Doupěti v lednu uvidíte sérii článků, která se zaměřuje na to, co nás v roce 2021 na herním trhu čeká. Pro začátek jsme se zaměřili na hry, které už mají dané datum vydání.  


Hitman 3 

Datum vydání: 20. ledna 

Platformy: PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 

Jako první velká hra letošního roku nás čeká vyvrcholení novodobé trilogie Agenta 47. Čekají ho dosud nejdůležitější kontrakty jeho zabijácké kariery. Stejně jako v předchozích dílech se jednotlivé mise budou odehrávat ve velkých detailně zpracovaných lokacích, které jsou rozprostřené po celém světě. Tentokrát se podíváme na místa jako je Dubaj, Anglie nebo Čchung-čching.  

Jelikož Hitman 3 přímo navazuje na předchozí dva díly, tak bude velmi podobný i v rámci hratelnosti. Vývojáři z IO Interactive ale slibují, že opět budeme mít při vykonávání úkladných vražd zase o něco více volnosti a kreativních možností.  

Pokud máte ve své herní knihovně první dva díly trilogie, tak si je budete moci zahrát skrz třetí díl. Hned při vydání budou moci jejich majitelé přenést starší levely do Hitmana 3 a v případě druhého dílu se vám přenese i postup. Tvůrci tak chtějí udělat z tohoto dílu místo, kde si novodobý příběh agenta 47 můžete projít se vším všudy.  

75f9453c-04ce-4c6f-8c5d-676d1c3e99d13e700db1-dff1-4f1a-adc7-83b17a8f70f32d225b94-af78-4bad-9d44-abef69202cb5

Stejně jako u spousty dalších titulů i u Hitmana 3 platí, že pokud si pořídíte verzi pro starší generaci konzolí, můžete získat tu pro novější zdarma. Nemusíte tedy otálet s nákupem, pokud se na vás zatím ještě nedostal PlayStation 5 nebo Xbox Series X|S. 

Váš názor Další článek: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning dorazí na Switch v březnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,