Tipy na 22 očekávaných herních pecek, které by měly vyjít ještě letos

Co nás ještě čeká v letošním roce? Je toho hodně, ale data vydání sousty pecek nám stále zůstávají neznámá. Pojďme se podívat na ty nejlákavější kousky.

King’s Bounty 2

Datum vydání: 21. srpna 2021

V jednu dobu vycházely hry ze série King’s Bounty jako na běžícím páse. Byly to více méně jen další příběhy s novými postavami, ale nijak výrazně se s nimi tyto tahovky neposouvaly. S regulérním druhým dílem na to chce jít studio 1C Entertainment trochu jinak a chystají pořádné změny.

Už na první pohled je viditelná změna grafiky. Zatímco původní díly jsou hodně stylizované, King’s Bounty 2 bude vypadat více realisticky. Samozřejmě se ale nezapomíná ani na fantasy stránku hry. Celý příběh se odehrává v říši Antara, ve které se šíří nákaza ničící půdu a všechny živočichy, které v ní přežívají. Obyvatelé postižených oblastí musí utéct do království Nostria, což už také není ideální místo pro přežití kvůli nedostatku jídla.

Všichni, kdo přišli do styku s nákazou, se navíc proměnili v nebezpečné stvůry, takže v okolí ani není bezpečno. S touhle situací se budete muset vypořádat v roli jednoho ze tří hlavních hrdinů. Příběh každého z nich se bude lišit a následně ho budete moci ovlivnit i vlastními rozhodnutími.

Kings Bounty II Screen 12.jpgKings Bounty II Screen 11.jpgKings Bounty II Screen 18.jpg

Hlavní náplní King’s Bounty stále budou taktické souboje. Do své armády si budete moci koupit jednotky všeho druhu a je na vašich strategických schopnostech, abyste si i s omezenými zdroji dokázali poradit nepřátelskou přesilou. V tomto díle budou boje ovlivňovat nové prvky jako je terén, ve kterém se bitva odehrává, nebo dohled jednotek.

Diskuze (16) Další článek: Známe hardwarové požadavky Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,