​Tipy na hry zdarma: Co na Steamu vyzkoušet?

Každý správný hráč ví, že hraní může občas lézt do peněz. Naštestí jsou tu ale tituly, které vás nebudou stát nic a zábavy nabízejí stejně, jako ty placené.

Občas je třeba odpočívat. A jak si odpočinout lépe než u dobré hry. Navíc, když je úplně zadarmo. Podíváme se na pět her na Steamu, které si můžeme všichni zahrát zdarma. Pokud se bude výběr líbit, naše rady vás inspirují nebo dokonce najdete dobrou hru, u které zůstanete, budeme vám servírovat bezplatné hry každý týden.

1. Paladins

paladins-champions-of-the-realm.jpg

K rychlému představení hry Paladins se dá použít rozšířený pojem „tohle je prostě Overwatch zadara“. A ono tomu tak opravdu je. Paladins je MOBA z pohledu první osoby a vaším úkolem je samozřejmě protlačit nepřítele až na jeho stranu „hřiště“ a zničit vše, co má na základně. Hodnocení ve Steam obchodě má „Velmi kladné“ a i recenze hráčů jsou pozitivní.

paladins1.jpg
1_Blog_CB20.jpgBLOG_CB28.jpgBlog_CB30_Makoa.jpg
Hráči si vychvalují jak hrdiny a jejich hlášky, tak široký výběr postav nebo rychlé vyhledávání zápasu

Hra je zatím v otevřené betě a občas nemusí vše fungovat, jak má. Ohlasy hráčů jsou ovšem více než pozitivní a rozhodně se jedná o dobrou hru na víkend i na delší hraní, pokud nechcete utráce peníze za výše zmiňovaný Overwatch. Nechybí ani velmi populární mód z Overwatche, přetláčení vozíčku.

Zde ke stáhnutí na Steam

Diskuze (4) Další článek: Hackeři zaútočili na PSN a Battlefield 1 servery

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,