Titan Quest: Legendary Edition. Špičkové mobilní RPG v češtině nově se všemi DLC

Snad nekonečně čekání na mobilní Diablo Immortal si můžete na mobilu vyplnit peckou Titan Quest, která dostala podtitulek Legendary Edition. Zatímco původní hra, která na Androidu zazářila už před pěti lety, byla jen základní verzí, nově vydaná legendární edice přináší hned tři rozšíření Immortal Trhone, Ragnarok a Atlantis. Hru si můžete zakoupit na Google a App Storu, a to za rovnou pětistovku. 

Dostanete za to spoustu novinek, vylepšení, technických aktualizací, kvalitnější umělou inteligenci, vylepšenou správu inventáře, karavanu, a také spoustu hodin dalšího obsahu a náročných bossů. Cesta tentokrát nekončí ve starověkém Řecku, Egyptě a Orientu, ale pokračuje v podsvětí, severních zemích a při hledání bájného království Atlantis. Vše samozřejmě s přepracovaným a odladěným dotykovým ovládáním, a kompletně v češtině! Moc kvalitnějších mobilních „erpégéček“ s podporou mateřského jazyka nenajdete...

Představení hry Titan Quest: Legendary Edition:

Vývojářské studio HandyGames hru vydalo samostatně, myslí však i na majitele první verze hry, která byla souběžně aktualizována, abyste si v ní patřičná rozšíření mohli samostatně dokoupit za 129,99 Kč. Po pořízení první expanze přímo ve hře se zpřístupní koupě následných rozšíření. Pokud jste původní verzi hry nevlastnili, můžete si ji se všemi DLC zakoupit jednorázově na Google Play a App Storu.

Diskuze (4) Další článek: Strategie Total War: Warhammer III odhalena, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,