Titanfall 2 bude “rychlý, plynulý”, EA je překvapeno odezvou fanoušku na teaser

Battlefield 1 nebude jediná střílečka, kterou letos Electronics Arts vydá. Na závěr roku plánuje druhý díl Titanfallu a zatím to vypadá, že se máme na co těšit.

EA je totiž přesvědčen, že jejich spolupráce s vývojářem Respawn Entertainment vyústí ve skvělé pokračování série. Ředitel EA Andrew Wilson uvedl, že společnost drží jen 25% trhu se střílečkami a hodlá to změnit. Vydáváním titulů jako je Titanfall 2.

Také tu máme Titanfall 2. Titanfall 1 byl úžasný úspěch pro Xbox One, takže hru tentokrát přineseme i na PlayStation… Rychlá, plynulá hratelnost. Střílečky jsou ohromná kategorie her. Jsme v ní velcí hráči, ale přesto držíme jen 25% trhu,“ nechal se slyšet Wilson.

Věříme, že pro příští finanční rok jsme ve skvělé pozici. Kombinace epického Battlefieldu a frenetického Titanfallu nám dává obrovský potenciál pro růst,“ dodal.

Patrick Soderlund z EA je navíc překvapen, jakou odezvu získal po celém světě trailer na Titanfall 2. „Je to něco, co máme společného s filmovým průmyslem. Značky jako Battlefield, Titanfall nebo FIFA nejdříve představíme v krátkém traileru a reakce na něj může být hodně upřímná. Tento krátký, 20 vteřin dlouhý teaser si lidé hned zamilovali. Přitom 20 vteřin je strašně krátká doba.“

Vypadá to, že EA momentálně vítězí v množství trailerů, které tvoří největší „hype“. Nicméně to neznamená, že Battlefield 1 a Titanfall 2 urvou dostatečně velký podíl na trhu, aby překonaly Call of Duty: Infinite Warfare. 

Váš názor Další článek: Gran Turismo Sport dorazí v listopadu, venku je nový trailer a galerie

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,