Titanfall dorazí na pulty v březnu 2014, sběratelka odhalena

EA nás včera potěšilo velmi příjemnou zprávou, vztahující se k očekávané online FPS řežbě Titanfall. Ten se totiž objeví v obchodech už začátkem příštího roku.

Konkrétně se hra dostane do rukou evropských hráčů 13. března roku 2014 a bude k mání na platformách PC, Xbox One a Xbox360. Venku je i čerstvý trailer, popisující mánii kolem hry.

Od té doby, co jsme v červnu projekt odhalili, se nám dostalo masivní vlny pozitivních ohlasů,“ řekl Vince Zampella, spoluzakladatel studia Respawn Entertainment. „Odezva hráčů na hru nám dává motivaci vše zdárně dokončit a vytvořit zážitek, který dostane svému očekávání.

Vedle samotného oznámení byla odhalena i sběratelská edice hry, která vypadá na slušnou chuťovku. Jak se můžete přesvědčit na oficiálních stránkách, sběratelka ve svých útrobách schovává 18ti palcovou, ručně vyrobenou figurku robotického mecha Titan, uměleckou knížku plnou artworků a obrázků z vývoje, exkluzivní schématický plakát mecha Atlas a samozřejmě samotnou hru. To vše vás vyjde na tučných 249 dolarů, tedy v přepočtu cca 4500 Kč bez daně. Ano, čtete správně.

1382457845-collectors-edition.jpg

Diskuze (1) Další článek: Registrována obchodní značka Aliens: Isolation, že by další díl?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,