Titanfall dostane na PC díky Nvidii nové grafické vychytávky

PC verze multiplayerové akce Titanfall dostane lepší grafický kabátek díky spolupráci s Nvidií, což prozradila sama společnost na svých stránkách.

I když si vede Titanfall v recenzích více než dobře, často se mluví o průměrné vizuální stránce. Ta by se ale měla podle vývojářů z Respawnu a samotné Nvidie zlepšit.

Jaké zlepšení nám Nvidia přichystá? Především zabudování temporálního vyhlazování, zkráceně TXAA. Společně s kvalitními filtry, vytvořenými speciálně Nvidií, vznikne krásně hladký a jemný obraz. Podle Nvidie se dokonce jedná o nejkvalitnější vyhlazovací techniku vůbec.

Další novinkou, která nás čeká je vylepšená metoda stínování (HBAO+). Tato technologie umožní, aby stíny reagovaly na okolní prostředí a dění v něm. V kombinaci s klasickým stínováním pak dostaneme bohatší, detailnější a realističtější stíny.

Třetím prvkem, který si zaslouží pozornost, je podpora SLI, která společně s podporou 4k monitorů poskytne fantastický zážitek na high-end počítačích.

Datum vydání této obsáhlé aktualizace ještě není známo, nicméně již nyní se ozývají pozitivní ohlasy ze strany hráčů. O dalších podrobnostech vás budeme co nejdříve informovat.

Zdroj: Nvidia

Váš názor Další článek: Trailer odhaluje exkluzivní obsah pro PS verze hry Watch Dogs

Témata článku: , , , , , , , , , ,