To nejlepší z Kolína - pastva pro oči

Novinářská práce je podobně náročná, jako čtyřhodinové čekání na Diablo 3. Proto kolem stánků tančí víly - krásné hostesky, které neunikly našim fotoaparátům.

Při pobíhání po výstavištích člověk pravidelně zakopává o nějaké konzole a kabely, přičemž se mu pořád někdo snaží vnutit rozhovor, či ovladač do ruky. V tom horším případě pak nebohý externista bloudí po halách bezcílně a s díky si bere letáčky od krásných hostesek, které ho po patnácti prezentacích a deseti hands-on dojmech začnou zajímat více, než všechny ty hry.  Redakčně jsme se proto rozhodli, že uděláme radost jak sobě, tak vám a vyfotíme většinu pěkných děvčat pobíhajících po výstavišti.

Za sebe musím říct, že Němky rozhodně nejsou tak škaredé, jak se říká – spousta děvčat vypadala inteligentně a mile. Je fakt, že přes jazykovou bariéru toho moc poznat nebylo, ale aspoň to druhé tvrdit můžu. I proto jsem se rozhodl pro získání achivementu, který by byl nejméně za sto bodů – vyfotit se s každou dívkou na výstavišti. Musím říct, že výsledek mě překvapil, i když jsem plnění achievementu nedotáhl do vítězného konce. Nikdy jindy se mi totiž nepovedlo při otázce „Slečno, můžu se s vámi vyfotit?“ dosáhnout takřka stoprocentní úspěšnosti. Ostatně, pokochejte se sami krásou přítomných slečen a na několika fotkách ignorujte toho chlapa, co kazí výhled.

 

boothbabes01.jpg boothbabes02.jpg
boothbabes03.jpg boothbabes04.jpg
boothbabes05.jpg boothbabes06.jpg
boothbabes07.jpg boothbabes08.jpg
boothbabes09.jpg boothbabes10.jpg
boothbabes11.jpg boothbabes12.jpg
boothbabes13.jpg boothbabes14.jpg
boothbabes15.jpg boothbabes16.jpg
boothbabes17.jpgboothbabes19.jpg
boothbabes21.jpgboothbabes23.jpg boothbabes24.jpgboothbabes35.JPG
boothbabes25.jpg boothbabes26.jpg
boothbabes27.jpg boothbabes28.jpg
boothbabes29.jpg boothbabes30.jpg
boothbabes32.jpgboothbabes34.JPG
boothbabes36.JPG boothbabes37.JPG  boothbabes40.JPGboothbabes41.JPG
boothbabes43.JPG boothbabes44.jpg

 

 

 

Diskuze (15) Další článek: C&C 4 dostalo podtitul

Témata článku: , , , , , ,