To nejlepší z konference Xboxu na GamesComu: xCloud, Dying Light 2 a další

Ještě předtím, než letošní Gamescom oficiálně začal, si Xbox připravil vlastní prezentaci, ze které jsme se dozvěděli hlavně novinky ohledně již oznámených titulů.

Dying Light 2: Stay Human a plynulost pohybu

Hned na úvod jsme se dočkali nového gameplay traileru z Dying Light 2: Stay Human, což je bezesporu jedna z nejočekávanějších her letošní vánoční sezóny. Nové záběry se zaměřují hlavně na Aidenovy pohyby během parkouru a bojových sekvencí. 

Vývojáři v traileru uvádí, že tentokrát bude k dispozici dvakrát více pohybů než v prvním díle. Aiden si toho díky svým schopnostem může dovolit více než obyčejný člověk. To je ostatně vidět přímo ve videu, kde to vypadá, že ani pády z velké výšky mu nebudou dělat problém. 

Aby pohyb byl ještě plynulejší a dostávání se na vrcholky obřích mrakodrapů netrvalo příliš dlouho, tak nebude ve vaší výbavě chybět lano s hákem a kapesní verze padáku jako z posledního dílu Legend of Zelda. 

Parkour bude mít také široké možnosti využití během boje. Vývojáři uvádějí, že v Dying Light 2 budeme bojovat s lidmi mnohem častěji než v jedničce. Je to prý z toho důvodu, že lidé už jsou po takové době od rozšíření viru otrkaní a více se pohybují venku. V noci, kdy vylézají zombíci ze svých skrýší už ale na ulicích neuvidíte téměř nikoho.

Diskuze (1) Další článek: EA uvolnilo pětici svých patentů do volného oběhu pro ostatní vývojáře

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,