To nejlepší z PlayStation Showcase 2023. Spider-Man 2, návrat Metal Gear Solid, Alan Wake 2, nový handheld a další

Marvel's Spider Man 2

Spider-Man sice prezentaci uzavřel, ale já si ho vezmu na paškál hned na začátek. Pokračování výborné komiksovky si právoplatně vysloužilo nejdelší ukázku, ze které toho lze vyčíst celkem dost. Potvrdily se odhady ohledně toho, že jedním ze záporáků bude lovec Kraven, který hledá sobě rovného. V džungli nikoho takového nenašel, a tak se vydává do New Yorku, aby se popral se zdejšími hrdiny i padouchy.

Jak už dobře víme, Spider-Mani jsou ve městě dva. Mezi Milesem a Peterem budeme moci přepínat. V takových chvílích má změna proběhnout ve zlomku vteřiny. V průběhu ukázky lze zahlédnou řadu nových schopností a vychytávek, ale nejvíc pozornosti určitě sklidí Peterův černý oblek alias Venom. Na hlase a chování Petera je jasně znát, že na něj má symbiont negativní vliv a tvůrci slibují, že hodlají vztah mezi Spider-Manem a Venomem pořádně prozkoumat, jak si tento legendární oblek ostatně zaslouží. 

Kraven se tedy vydal do města. Akce se ale točí také kolem doktora Connorse, ze kterého se stal Lizard. Zatímco Kraven ho chce ulovit, Peter potřebuje jeho znalosti, aby zachránil Harryho. I tato nedokončená linka z prvního dílu tedy dostane větší prostor. Bohužel ale stále nevíme, kdy se do nového příběhu budeme moci pustit. Stále platí, že Marvel's Spider-Man 2 vyjde na podzim exkluzivně na PS5.

Váš názor Další článek: Total War: Pharaoh vyjde v říjnu letošního roku. Vlády nad starověkým Egyptem se chopíme i v češtině

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,