Top Spin - je jednoduché dotýkat se hvězd

Původně xboxový tenis Top Spin se dočkal i počítačového zpracování. Obě verze hry byly až překvapivě kvalitní a po zásluze si odnášely od herních recenzentů devítková hodnocení (my jsme udělili rovných 9/10). Není tedy divu, že se po menší odmlce chystá i verze pro PS2.

   

Beton, ten mám rád, je to můj kamarád * Jde se na věc * Tohle bude aut :-(

PS2 verze se nebude od svých kolegů prakticky v ničem odlišovat. Dočkáme se tedy licence, která obsahuje mnoho známých jmen - Roger Federer, Carlos Moya, Lleyton Hewitt, Gustavo Kuerten, Jan-Michael Gambill, James Blake, Sebastien Grosjean, Tommy Rebredo, Maria Sharapova, Venus Williams, Martina Hingis, Meghann Shaugnessy, Elena Dementieva, Daniela Hantuchová, Amanda Coetzer a Ashley Harkleroad. Každý tenista se samozřejmě liší vizuálně a věrně se podobá svému skutečnému vzoru, navíc však autoři slibují i jejich rozdílnost co do vlastností - i ty by měly odpovídat skutečnosti. Samozřejmostí je přítomnost hned několika povrchů, na nichž by se měl chovat jinak nejen míček, ale i soupeři. Každý přece má "ten svůj", na kterém je nejlepší a naopak ten, kde si ani neškrtne.

Jednou zajímavou novinkou ale PS2 verze přece jen disponuje. Pokud vlastníte kamerku EyeToy, můžete si do hry nahrát svůj vlastní obličej, namísto předdefinovaných charakterů. Tato možnost se mě osobně velice zamlouvá... Konečně se potkám s hvězdami světové extratřídy. Doslova.

Zdroj: GameKult

Váš názor Další článek: Stalo se 24. 5. - PS3 s mohutnou podporou

Témata článku: , , , , , ,