Total Club Manager 2004 klepe na dveře – překoná CM4?

Jak už je dobrým zvykem (nebo špatným – záleží na vás) EA Sports, na podzim vychází už několikátý rok krom FIFY, NHL, NBA a dalších také fotbalový Total Club Manager, tentokráte s letopočtem 2004. Jelikož se jeho vydání chystá na začátek prosince, neškodilo by se podívat, co nového všem fotbalově pozitivním hráčům přinese.

V prvé řadě to bude vylepšený engine. Vývojářům se totiž konečně podařilo zkoordinovat práci týmů pracujících na FIFĚ a TCM, jejímž výsledkem je, že narozdíl od loňska manažeři budou moci obdivovat všechny nejnovější grafické vymoženosti fotbalového enginu. Nejnovější manažer nabídne možnost práce v 50 fotbalových soutěžích z celého světa. Kromě toho se na četná přání fanoušků budete moci starat o národní týmy.

Celkově to vypadá, že se autoři nesnažili příliš měnit koncepci hry, ale spíše ji vyšperkovali. Rozšíří se tak vaše možnosti, co se týká starostí o stadión, tréninku, nastavování taktiky nebo nakupování hráčů a v dalších aspektech. Počítač by se měl při prodeji a nákupech hráčů vykazovat daleko vyšší inteligencí a také větším riskováním, které mu může a nemusí vyjít. Přibude i spousta perliček, jimiž je série TCM pověstná – pozor si budete muset opět dát na atmosféru v týmu, jak hráče hodnotíte v interview a jejich povahu případně národnost a jazyk, kterým mluví.

Suma sumárum – vypadá to na klasiku od EA Sports – vylepšení v rámci možností. Konečné slovo však očekávejte až v recenzi.

     

     


Související informace (Total Club Manager 2004):
Homepage hry: http://www.totalclubmanager.com/
Výrobce hry: EA Sports
Distributor hry: EA
Distribuce v ČR: EA
Předpokládané datum vydání: 4.12.2003

Zdroj: homepage

Diskuze (4) Další článek: O jakou hru se bude na Doupěti soutěžit příští týden?

Témata článku: , , , , , , ,