Total War: Warhammer 3 má nové datum vydání. V Game Passu bude od prvního dne

Nový díl fantasy strategie od Creative Assembly byl odložen před pár měsíci. Dnes se vývojáři podělili o nové datum vydání společně s několika dalšími detaily o hře.

Vývojáři série Total War už dvakrát dokázali, že zvládnou dělat nejen výborné historické strategie, ale ani fantasy svět Warhammeru jim není cizí. Z toho důvodu jsou očekávání od třetího dílu nemalá. Po nedávném odkladu, který vydání odsunul na začátek příštího roku, dnes už známe i konkrétní datum. Jejich novinka dorazí na PC 17. února 2022.

V nově vydaném FAQ na stránkách hry bylo také potvrzeno, že Total War: Warhammer 3 bude součástí předplatného Game Pass hned v den vydání. Počet hráčů, kteří si hru alespoň vyzkouší, tak určitě bude znatelně vyšší. Je ale otázkou, jak moc toto rozhodnutí ovlivní výsledné prodeje hry.

Společně s klasickou verzí hry si budete moci pořídit také dvojici edicí. Day One Edition obsahuje navíc samolepky, Ogre Kingdom Race Pack a oboustranný plakát. Limited Edition k tomu navíc přidává ještě fešný steelbook. Sběratelskou edici byste u Warhammeru 3 hledali marně. 

04b635ef-7d1d-4cc0-8dc8-ff885498be4bda3a05ac-3705-410a-b20d-93ecf53ad7ad

Společně s tím vyšel také trailer na DLC The Ogre Kingdoms, které dostanou všichni hráči s předobjednávkou nebo společně s pořízením hry během prvního týdne po vydání. Poté bude dostupné jako klasické placené DLC. Přidává do hry další kampaň se dvěma lordy. Samozřejmě to není poslední DLC, které pro Warhammer 3 vyjde. Vývojáři ho plánují podporovat novým obsahem i v budoucnu, stejně jako tomu bylo u předchozích dílů. 

Zdroj: Total War

Váš názor Další článek: PlayStation zatím válcuje Xbox i v této generaci konzolí, ukazují čísla prodejů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,