Trailer na Fallout 3 na obzoru!

Je tomu již více než čtyři roky, co Interplay zavřel Black Isle Studios – studio zodpovědné za jedno z nejlepších (ne-li nejlepší) RPG všech dob – za Fallout a jeho pokračování Fallout 2; ale měli na svědomí i tituly jako Planescape: Torment (dalůší kandidát na titul "nejlepší RPG všech dob"), Icewind Dale 1 a 2 či Baldur`s Gate 1 a 2.

V té době se v Black Isle pracovalo na projektu s kódovým označením Van Buren – a nemělo se jednat o nic jiného než o Fallout 3. Projekt sice skončil spolu se zánikem studia, ale oživila jej společnost Bethesda Softworks, která si v roce 2004 licencovala práva na Fallout 3.

Od té doby ale jediným důkazem, že se na hře vůbec nějak pracuje, byly 2 plakáty s logem F3, které se postupně objevily na E3 2005 a 2006. Natěšení fanoušci se nedočkali žádných oficiálních oznámení, a dokonce ani neprosákly žádné neoficiální informace. To vše se ale změnilo včera, kdy Bethesda oznámila, že spouští oficiální stránky projektu na adrese fallout.bethsoft.com a že 5. června se dokonce dočkáme teaseru na Fallout 3! Bethseda navíc slíbila stránky pravidelně každý týden updatovat, jakmile bude trailer venku.

Pokud by vás zajímalo, jak měl vypadat Fallout 3 od Black Isle, podívejte se na toto video.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (3) Další článek: Herním redaktorem s Doupětem – Freak Out

Témata článku: , , , , , , , , ,