Trailer na mimozemskou řežbu Alienation představuje hratelné třídy

Studio Housemarque vydalo nový trailer, ve kterém ukazuje, jaké hratelné třídy bude obsahovat chystaná mimozemská řežba Alienation. Je to tank, bio-specialista a sabotér.

Každá třída má speciální schopnosti, unikátní zbraně a tři pasivní schopnosti, které lze několikrát vylepšit. Pojďme se na ně podívat podrobněji.

Bio-specialista

Každá brutální hra potřebuje jednoho hráče, který bude svůj tým léčit - to je přesně bio-specialista. Vedle léčení je však i velmi schopný v trávení svých nepřátel a ovládání silných nano-potvor, které rozežerou HP rychlostí blesku.

alienation-bio-specialist.jpg

Tank

Tank je ten, kdo vás ochrání. Když se ocitnete pod silnou palbou střel, utíkejte k němu. Pomocí výbuchů dokáže odpálit velké množství nepřátel zároveň, čímž poskytne prostor k manévrování. Navíc je to jediná postava, která ovládá smrtelný paprsek, jenž ničí všechno, co mu stojí v cestě.

alienation-tank.jpg

Sabotér

Pokud máte rádi rychlý pohyb, sabotéra si oblíbíte. Umí být neviditelným a používá plasmový meč, kterým zničí prakticky vše. Dokáže také přivolat nebezpečné paprsky z nebe.

alienation-saboteur.jpg

Alienation vychází 26. dubna 2016 na PlayStation 4. 

Váš názor Další článek: 10 šílených herních budoucností, ke kterým možná dorazíme

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,