TRAILER! Unikly první informace a obrázky ze Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront se konečně dočkává prvních informací a obrázků přímo ze hry. Vypadá úžasně!

A máme tu i první oficiální a plnohodnotný trailer.

Původní zpráva

Již jsme vás informovali o uniklém datu vydání hry Star Wars: Battlefront. Je jím 17. listopad a titul má vyjít pro očekávané platformy PS4, Xbox One a PC. Dnes nicméně unikly další, už podstatně podrobnější informace o hře samotné. Tímto děkujeme sereveru AP za poskytnutí. Jdeme na to.

Již třetí Battlefront se tento rok obejde bez číslovky a příběhově zaujme místo v originální filmové trilogii, čímž nám umožní hrát za postavy jako například Boba Fett či Darth Vader. Dokonce budeme mít možnost zavítat na planetu z filmového The Force Awakens ještě před tím, než samotný film vyjde.

1429286185-star-wars-battlefront-3.jpg1429286186-star-wars-battlefront-1.jpg1429286186-star-wars-battlefront-4.jpg
1429286186-star-wars-battlefront-6.jpgStar Wars Battlefront _4-17_C.jpgStar Wars Battlefront _4-17_D.jpg

V novém Battlefrontu si budeme mít možnost zahrát ve hře až pro 40 hráčů, v níž jsou hráči rozdělení buďto k Rebelům nebo Galaktickému impériu. Hojně se mluví o záběru z traileru, který nám obyčejným smrtelníkům má být teprve ukázán - tým rebelů s jet-packy se prodíral skrz zalesněný Endor, kde jim po krku šli stormtroopeři, a to nejen po vlastních.

Podle úniku si zahrajeme i na planetách jako Hoth, Tattooine a dalších ve vesmíru tak známých lokalitách. Nezapomeňte se podívat také na obrázky.

Mohlo by vás zajímat:

Diskuze (6) Další článek: Halo: Spartan Strike vyšel pro Windows 8.1, WP 8.1 a iOS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,