Trainz Railroad Simulator 2004 v polovině ledna příštího roku na českém trhu!

Společnost CD Projekt získala výhradní práva na distribuci hry Trainz Railroad Simulator 2004 společnosti Auran pro Českou a Slovenskou republiku. Jde o skvělé pokračování vynikající vlakové simulace Trainz, která si u nás získala stovky příznivců. Podle předběžně stanoveného termínu vydání bude hra v prodeji ve druhé polovině ledna 2004 v kompletní profesionální české verzi (dabing ještě nebyl potvrzený) za cenu 499,- Kč (749,- SK).

Trainz Railroad Simulator 2004 je nejkomplexnější vlaková simulace jakou kdy člověk vytvořil. Umožňuje nejenom profesionální ovládání spousty lokomotiv, ale i výstavbu nových tratí, globální správu železnic a dokonce i tvorbu nových světů!

   

V kůži inženýra se vrhněte do víru sofistikovaného a realistického světa. Vyberte si mezi super-rychlými osobními vlaky, několika set tunovými nákladními stroji nebo klasickými parními lokálkami. K dispozici je vám před padesát autentických lokomotiv z dávné historie i současnosti. Jako přednosta stanice můžete dirigovat své řidiče a kontrolovat jejich denní práci. Vaším úkolem bude zajistit, aby každý vlak dorazil ve správný čas na správné místo a uspokojil tak požadavky průmyslu a pasažérů.

   

Vzhledem k tomu, že TRS 2004 je skutečně komplexní vlakový simulátor si můžete stavět své vlastní železniční tratě libovolných velikostí, včetně nádraží a příslušných periferií. K dispozici je také sofistikovaný simulátor světa. Nutno podotknout, že ekonomický model zachycený ve hře respektuje tradiční nabídku a poptávku a pružně reaguje na měnící se podmínky.

  • K dispozici je přes padesát autentických lokomotiv.
  • Více nežli sto dalších vlaků si můžete stáhnout z webu.
  • Realistické ovládání parních, dieselových a elektrických lokomotiv.
  • Přesný fyzikální model odzkoušený skutečnými vlakovými inženýry.
  • Vytvořte si vlastní svět s pomocí přiloženého editoru!
  • Hra obsahuje i důležitý Service Pack verze 1.

Související informace (Trainz Railroad Simulator 2004):
Homepage hry: http://www.auran.com/games/TRS2004/
Výrobce hry: Auran
Distributor hry: Auran
Distribuce v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: Leden 2004

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: Výlet do historie v demu Joan of Arc!

Témata článku: , , , , , , , , , ,