Třetí Guitar Hero vyjde ke konci listopadu

Pokud jste blázni do hudebních her jistě jste si všimli, že zahraniční prodejci ve svých e-shopech uvedli ke Guitar Hero 3 jako datum vydání 23. listopadu. Toto datum však zůstávalo tak dlouho nepotvrzené, až hráči začali pochybovat. Díky bohu, všem domněnkám o možném odložení včera udělala přítrž společnost Activision, která zmíněné datum potvrdila, a učinila ho tak oficiálním.

Jak se dalo očekávat, titul bude maximálně napěchovaný nejrůznějšími rockovými peckami napříč hudebním světem. Přítomnost ve hře přislíbili kupříkladu Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs, Iron Maiden, Guns n Roses, nebo Sex Pistols. Dodáme-li ještě, že se třetí „kytarový hrdina“ objeví ve verzích pro všechny next-gen konzole, přičemž se nezapomnělo ani na starý dobrý PlayStation 2, můžeme se začít těšit.

P.S.: Guitar Hero 3 by se měl oproti svým starším sourozencům objevit i na stolních počítačích, avšak stále ještě není jasné kdy. Prodejci sice uvádí jako datum vydání 23. listopadu, avšak Activision zůstává k tomuto tématu skoupí na slovo.

Související informace (Guitar Hero 3):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii
Žánr: hudební simulátor
Výrobce: Neversoft Entertainment (
http://www.neversoft.com/)
Vydavatel: RedOctane (
http://www.redoctane.com/), Activision (http://www.activision.com)
Předpokládané datum vydání: 23. listopadu 2007 (Severní Amerika)

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (2) Další článek: Doupě speciál – 270 nejlepších her zdarma k 50 stranám čtení

Témata článku: , , , , ,