Třetí Watch Dogs vás zavedou do nebezpečného Londýna po Brexitu

Watch Dogs 3 neúmyslně odhaluje první detaily.

Aktualizace: Nový díl městské akce Watch Dogs máme nyní potvrzen a odhalení slíbeno na E3. Hodně zajímavý prvek s možností kontroly všech NPC ve hře se zdá se opravdu koná. Jste zvědavi?

Původní zpráva

Před E3 samotnou již tradičně vyplouvají na povrch spekulací a ta další pramení z portálu Amazonu. Spekulace internetových šťouralů se opět potvrdily a opravdu si tentokrát zajedeme hackovat do hlavního města Velké Británie. Třetí díl série od Ubisoftu se bude jmenovat Legion a mělo by v něm být možné hrát za kterékoliv NPC, co v otevřeném Londýně potkáte. Bude totiž mít svou vlastní sadu animací, dabing, unikátní charakter a cíle. Má jít o Londýn v ne příliš vzdálené dystopické budoucnosti, která se odehrává po dokončení Brexitu a jeho podoba, v jaké ho známe je ta tam. 

"Hrajte za kohokoliv. Každý jednotlivec, kterého potkáte v otevřeném světě má kompletní set animací, dabing a své vlastnosti, které generují herní systémy," stálo v popisu produktu. Z dostupných informací vyplývá, že každé NPC bude mít vlastní příběh a hra by měla být výrazně systematičtější než její předchůdci. Vývoj vede Clint Hocking. Ten stál například i za Far Cry 2.

Dá se očekávat, že se prvních oficiálních informací dočkáme na E3 panelu Ubisoftu. Ten je naplánovaný na 10. června. od 22:00 hodin našeho času.

Diskuze (1) Další článek: The Surge 2 má datum vydání, zahrajeme si v září

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,