Tři Disney tituly pro děti za deset dní v obchodech

Za deset dní se ocitnou na českých pultech obchodů tři nové očekávané Disney tituly pro děti, které během včerejšího dne odeslala společnost CD Projekt do výroby. Na co se tedy mohou vaše ratolesti těšit?:
 
Konkrétně jde o nový přírůstek do populární rodiny Hledá se Nemo s podnázvem Nemův podmořský svět zábavy. V této hře se mladí hráči opět setkají s oblíbenými postavičkami Marlinem, Dorou a Nemem. Vyzkouší si svůj postřeh, orientaci v prostoru a zručnost. Je pro ně připraveno celkově sedm zábavných miniher s různou tématikou. Samozřejmostí, na kterou si naši zákazníci už nepochybně zvykli, je kompletní profesionální česká verze, včetně hvězdného dabingu.

   

Druhá Disneyovka pozve děti do známé Lví země a nabídne jim příběh kance Pumby a cibetky Timona. Nádherná animovaná grafika a profesionální český dabing jistě udělají radost všem mladým hráčům.

   

Svérázný Kačer Donald se vrátí na obrazovky monitorů s novým dobrodružstvím přetékajícím akcí a zajímavými momenty. Celkově má pro vás přichystané čtyři 3D světy s vlastní kouzelnou atmosférou.

   

S jarem přináší společnost CD Projekt dětem tu nejkvalitnější zábavu v kompletních profesionálních českých verzích. Zmiňované hry budou v prodeji už od 29.3.2004!

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: MMORPG City of Heroes - čtveřice nových screenů

Témata článku: , , , , , , ,