Tutové tipy od Cenegy

Společnost CENEGA CZECH oznamuje, že podepsala distribuční smlouvu se společnosti Koch Media a na pulty českých obchodů tak přinese očekávané PC hry Warhammer: Mark of Chaos a Mage Knights: Apocalypse. První zmíněná se na trhu objeví na konci listopadu opatřená českými titulky, zatímco Mage Knights: Apocalypse bude obsahovat jen český manuál a v prodeji bude již v říjnu. Doporučená MOC bude 999 Kč. Na lokalizacích her se v současné chvíli již pracuje. Na Slovensku bude hry se slovenským manuálem distribuovat CENEGA SLOVAKIA.

Warhammer: Mark of Chaos je fantasy 3D real-time strategie v níž se hráč snaží získat co největší plochu území, rozvíjet svou armádu a svá města a samozřejmostí je účast v epických bitvách. Hráč se ocitne ve Starém světě, kde se stále střetávají jednotky Chaosu a Imperia. Hra bude obsahovat 17 různých ras, z nichž ne všechny budou hratelné – zbývající rasy bude možno najmout jako žoldáky. Kromě singleplayer kampaně se hráči mohou těšit na multiplayer hratelný přes LAN nebo internet. Více informací a obrázky ze hry najdete na oficiálních stránkách hry.

Mage Knight Apocalypse je akční RPG hra, která vznikla podle stejnojmenné deskové hry. Hra vypráví příběh pěti hrdinů, kteří si přísahali, že obyvatelům světa zajistí mír a klid. Hráč pod vedením magické rasy Solonavi musí získat další udatné hrdiny, kteří se společně s ním postaví pětihlavému Drakovi Apokalypsy. Vybírat musí pečlivě, protože jedině kombinace magie a různých bojových technik mu pomůže zvítězit nad nepřátelskými nestvůrami. Nové vlastnosti a dovednosti hra vybírá sama podle stylu boje a chování hráče ve hře. Hra navíc obsahuje velké množství logických a strategických miniher. Více informací a obrázky ze hry můžete najít na stránce hry.

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: První záblesky z Metal Gear Solid 4

Témata článku: , , , ,