Tvůrci APB chystají ambiciózní hru

Dave Jones, creative director v Realtime Worlds, prozradil, že kromě netrpělivě očekávané onlinovky APB chystají ještě jeden projekt. Ačkoliv se práce na něm podle všeho již rozběhly, Jones se nechal slyšet, že na jakékoliv bližší informace o hře si máme počkat až do příštího roku. Pokud se vám tak dlouho čekat nechce, jedinou další možností je ucházet se v Realtime Worlds o místo.

Jediné co proniklo na veřejnost je tak prohlášení, že se bude jednat o 'velmi, velmi ambiciózní' titul, na nějž se již studiu podařilo získat solidních 30 milionů dolarů (stejně stálo třebas i Halo 3). Podle všeho tamější vývojáři mají z hry hotovo víc než sami přiznávají, neboť jinak si neumíme vysvětlit, že nějaký vydavatel přiklepl studiu takovouto sumu pouze na základě Crackdownu a dosud nevydané MMO akce APB.

Závěrem by se ještě hodilo zmínit, že onen tajemný projekt bude pravděpodobně spadat rovněž do kolonky masivní multiplayerové online zábavy, o níž se toho tvůrci naučili více než dost díky vývoji několikráte zmiňovaného APB. Doufejme však, že informace o novém projektu začnou dávkovat teprve až po vydání All Points Bulletin.

Zdroj: Joystiq

Váš názor Další článek: Koupí Warner Bros. Codemasters

Témata článku: , , , , ,