Tvůrce fantasy série Prince of Persia by se rád vrhl na další díl

Rozhodně není jediný.

Série Prince of Persia je velmi drahá našim srdcím a už delší dobu tak nějak leží u ledu. Vypadá to ale, že nejsme jediní, kdo by si přál novodobé pokračování. Jordan Mechner, tvůrce původního Prince of Persia, Prince of Persia: The Sands of Time a stejnojmenné filmové adaptace, by se do toho rád pustil také.

Prozradil to během rozhovoru pro GameLab a oznámil mimo jiné i chystanou knihu, ve které popisuje zrod a vývoj slavné značky. Během rozhovoru k Mechnerovi směřovalo hned několik dotazů. Jedním z nich byl i ten, jestli by se Jordanovi líbilo znovuzrození série Prince of Persia, což se pravděpodobně týkalo remasteru nebo remaku. Odpovědí bylo, že by si Mechner velmi rád zahrál starší hry v nové době. 

Další otázkou bylo, zda by se rád vrhl do zcela nového dílu série a odpovědí bylo jednoznačné "Ano". Uvidíme tedy, zda se Ubisoft rozhodne ponechat v klidu aktivně propagované značky v čele s Watch Dogs a Ghost Recon a vrhne se na kultovní hity, které byly tak trochu zaprášeny písky času.

Diskuze (2) Další článek: Druhá sezóna Apex Legends přináší spoustu novinek a změnu na mapě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,