Tvůrci Life is Strange a Vampyr chystají další hru pro PS4

Sotva se do světa podívalo upírské dobrodružství od Dontnodu, už tu máme oznámení dalšího kousku od těchto vývojářů. Rukopis studia je už v prvním odhaleném traileru dost znatelný.

Sony včera zveřejnilo trailer na nový počin z dílny studia Dontnod, který bude vydávat Bandai Namco. Hra se bude jmenovat Twin Mirror a zdá se, že svým stylem bude velmi podobná právě čerstvě vydanému Vampyrovi. Mělo by jít o příběhovou adventuru pro jednoho hráče. 

V traileru se seznamujeme s hlavním hrdinou příběhu Samem. Ten se vrací do  Basswoodu v západní Virginii a následně se probouzí s tričkem celým od krve bez jediné vzpomínky na to, co se minulou noc stalo. 

Dále se Sam prochází v jakémsi spirituálním světě a při cestě za svými vzpomínkami bojuje s bytostí, kterou prozatím nemůžeme identifikovat. Z grafického hlediska půjde o výrazně fotorealističtější pojetí, než v případě Life is Strange, které mělo velmi osobitý styl grafického zpracování hry.

Komunitní specialista Bandai Namco Cyrus Wesson se o hře vyjádřil pro Playstation blog.

"Vzrušující adventura založená na příběhu vás vyšle na cestu, která odhalí dopad vašich rozhodnutí a pokrytectví v průběhu cesty za konečným výsledkem vašeho hledání," popisuje Wesson Twin Mirror.

"Twin Mirror je psychologický thriller o vyšetřování, ve kterém vaše vzpomínky, rozhodnutí a vztahy rozhodují o Samově komplikovaném osudu. Čekají vás srdceryvné momenty, návrat do domoviny i boj se svojí vlastní dospělostí. Sam bude potřebovat pořádnou dávku vaší pomoci při svém temném a emotivním dobrodružství, ve kterém pravda a pád mají mezi sebou jenom velmi tenkou hranici," pokračuje Wesson.

Sony by během odpočtu času ke svojí konferenci mělo udělat ještě několik dalších oznámení během svých streamů. Nezbývá, než se těšit na další novinky, které nás čekají jako předkrmy před hlavním chodem od japonské společnosti. 

Hra se očekává exkluzivně pro PS4 v příštím roce.

Váš názor Další článek: Oznámeno pokračování kultovní bojové série Dead or Alive

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,