Tvůrci LOTRO rozšiřují državy

I přesto, že se multiplayerová verze Pána prstenů nestala titulem, po němž prahne každý druhý příslušník onlinové komunity, vydobyla si slušný respekt i postavení na trhu, což se logicky odrazilo v hospodaření tvůrčího studia Turbine. Jeho zástupci totiž včera prozradili, že se jim podařilo otevřít nové studio v Redwood City, ve státě Kalifornie.

Aktuálně tak probíhá nábor nových zaměstnanců, kteří rozšíří stávající kolektiv zkušených vývojářů z bostonského mateřského studia. Ředitelem nově vzniklé pobočky se stal Matt McKnight, jenž dlouhá léta působil coby CEO v Sniper Studios. Zbylé vysoké posty - kreativní ředitel a technický ředitel - pak připadli dalším zkušeným postavám, Davu Berkinovi a Ericu Lindovi, kteří dříve působili v dnes již téměř zaniklém Flagship.

Bohužel, zpráva se ani v nejmenším nezmiňovala o projektech, které připadnou pod správu nově vzniklého studia. Dá se tak pouze předpokládat, že budou v Redwood City pouze pomáhat bostonským kolegům s tvorbou multiplatformních MMO titulů. Doufejme však, že nový tým již brzy dostane šanci ukázat svůj potenciál vývojem vlastní hry.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Dead Space se již dočkal DLC

Témata článku: ,