PC | Retro

Tvůrci Postalu 2 po 13 letech přidali do hry dříve nedostupnou lokaci

Nikdo by to moc nečekal, ale stalo se. Tvůrci z Running With Scissors po 13 letech do hry přidali novou lokaci nákupního střediska Paradise Mall.

Je tomu už 13 let, co vyšel Postal 2. Bizarní a brutální mlátička, kde jste si mohli zpestřit třeba jen procházku do obchodu kratochvílemi, jako je zbití policisty, vykopnutí výlohy obchodu a podpálení několika aut. 

Dnes už hru kvůli zastaralé grafice vyhledává jen málokdo, ale pro věrné fajnšmekry připravili tvůrci ze stále fungujícího studia Running With Scissors jedno milé překvapení. 

Celou dobu jste se v Postalu 2 v nákupním centru Paradise mall mohli setkat se zastavěnou zdí, kde byla cedule, že se plocha za ní renovuje a potrvá to do roku 2016. Hra vyšla v roce 2003, a tak se tehdy jednalo nejspíš o pouhý vývojářský vtípek, ale dnes už se za zástěnu opravdu můžete podívat. 

Díky aktualizaci, kterou si do hry stáhnete, budete moci projít dírou v pletivu a dostanete se až do neony osvícené místnosti, kde na stole leží brýle HTC Vive. Nad stolem je nápis ,,Zažijte budoucnost" a po nasazení headsteu se dostanete do znovu otevřené prodejny s hrami. 

Všude vás vítají nápisy ,,Vítáme vás při otevření 2016" a celkový interiér připomíná kamennou prodejnu Steamu. Jen logo je stylizované do tvaru penisu a název zní Steme. V regálech jsou vyskládané kopie remasterované verze Postalu 2 po názvem Redux a prodavač nabádá zákazníky u pultu, aby nekupovali Postal 3. Kromě toho zde najdete i vtipně přejmenované tituly známých her jako DOOT IV nebo Cyka-Strike apod.

Je vidět že humor vývojářům ani po letech stále nechybí, takže jen můžeme s napětím čekat, co dalšího zase vymyslí.

zdroj: BonusWeb, Running With Scissors web

Váš názor Další článek: Stávající konzole Playstation 4 budou umět HDR. Díky aktualizaci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,