Tvůrci Returnalu lákají na nové oznámení. DLC by se mohlo odhalit na The Game Awards

Returnal je jednou z nejlepších novinek, které jsme si letos mohli zahrát. Studio Housemarque od něj ale ještě nedává ruce pryč.

Po velkém updatu, který do Returnalu přidal možnost ukládat si průchody, jeho tvůrci připravují další novinku. Co přesně to bude, zatím není úplně jasné. Na svém Twitteru sdíleli obrázek něčeho, co nepochází ze základní hry a fanoušci spekulují o tom, že by se mohlo jednat o DLC. 

Designérka příběhu pak dodává, že se o více snad budou moci podělit už brzy. Nejbližší velká událost herního průmyslu je letošní předávání cen The Game Awards, které se koná 10. prosince ve 2:00 našeho času. Kromě ocenění se v průběhu ceremoniálu ukáže i několik nových trailerů, mezi kterými se možná objeví i Returnal.

Kolem The Game Awards se rozjíždí i další spekulace. Jednou z těch nejžhavějších je představení nového Bioshocku a projektu Kena Levina. Geoff Keighley na svých sociálních sítích uvádí, že uvidíme desítky světových premiér. Doufáme, že letošní The Game Awards budou povedeným zakončením letošního herního roku.

Váš názor Další článek: Rockstar v remasterech GTA Trilogy zapomněl i ovládací prvky pro dotykové obrazovky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,