Tvůrci Saints Row představují v prvních záběrech Agents of Mayhem

Volition by se svou novou hrou rádi navázali na úspěch, kterého se jim dostalo právě se sérií Saints Row. Ani tentokrát nebudou chybět jejich oblíbené ingredience: třeskutý humor, parodování konkurence a komiksový nádech.

Poslední zmíněné bude v Agents of Mayhem hrát nejspíš ještě větší roli, než v předchozí tvorbě studia. Z krátkého animovaného filmečku je cítit silná inspirace v marvelovském univerzu, s tím rozdílem, že místo superhrdinů tu máme superagenty. Jinak našim hlavním cílem bude opět zachránit svět před zlověstnou superpadoušskou organizací L.E.G.I.O.N. (the League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations), v čele s doktorem Babylonem. S partičkou seskládanou z agentů M.A.Y.H.E.M.u (the Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) budete vymetat ulice v otevřeném světě jihokorejského Soulu a přitom samozřejmě chrlit jednu hlášku za druhou.

1465229008-aom-1.jpg1465229008-aom-2.jpg1465229008-aom-3.jpg

Zatím není úplně zřejmé, jak bude spolupráce mezi jednotlivými agenty probíhat. Agents of Mayhem je zamýšlen pouze jako singleplayerový zážitek. V traileru jsou k vidění tři postavy, do budoucna se jich nejspíš představí dalších devět. Na co trailer naopak dává docela přímou odpověď, je propojení s univerzem Saints Row. V posledním záběru se nám jasně dává na obdiv fialová lilie, jež tvoří logo série. Ohledně konkrétnějších souvislostí tvůrci zatím mlží. Uvidíme, s čím vyrukují na blížící se E3.

Agents of Mayhem vychází někdy během příštího roku, a to na PS4, Xbox One a PC.

Váš názor Další článek: Dead Rising 4 opravdu ve vývoji, vrátí se Frank West

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,