Tvůrci série Metal Gear Solid se nelibí nový Metal Gear Survive

Hideo Kojima, autor značky Metal Gear Solid se vyjádřil k chystanému titulu Metal Gear Survive – prvnímu pokračování série od chvíle, co odešel z Konami.

Podle serveru IGN byl Kojima dotázán, zda myšlenka Metal Gear Survive pochází od něj. Na to se ostře ohradil, že Survive v žádném případě nemá nic společného s ním. Jemu se v něm nelíbí zombíci. „Hry Metal Gear Solid byly vždycky o politické fikci a špionáži, co s tím mají společného zombíci?“ vysvětloval.

Dále pokračoval, že kdyby na Metal Gear Survive pracoval, vypadalo by to jinak. „Kdybych na tom dělal já, dal bych do hry obrovské roboty,“ řekl.

Metal Gear Survive byl oznámen minulý měsíc na výstavě Gamescome v Německu. Jedná se o multiplayerovou stealth hru, jež vyjde na Xbox One, PS4 a PC. Odehrává se ve stejném vesmíru jako Metal Gear Solid V.

Kojima ze společnosti Konami, kde na sérii Metal Gar Solid pracoval, odešel a založil vlastní studio. Důvodem byly neshody s managementem. Nyní pracuje na nové, dost tajemné hře jménem Death Stranding. 

Diskuze (3) Další článek: Vývojář Quantum Break se chce zaměřit multiplayerové hry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,