Tvůrci Shenmue 3 vrátí peníze nespokojeným fanouškům z Kickstarteru

Fanoušci, kteří na Kickstarteru projekt třetího Shenmue podpořili a nemají zájem o klíč na Epic Store si mohou zažádat o vrácení peněz.

Na E3 jsme se dozvěděli, že třetí Shenmue se přidá na seznam exkluzivních titulů pro Epic Games Store. Spousta podporovatelů z Kickstarteru projevila nespokojenost a žádala vrácení peněz. Vývojáři teď potvrdili, že jim vyjdou vstříc a zaslané částky jim vrátí. Další možností je, že si počkají o rok déle a dostanou klasický Steam klíč, který původně chtěli.

Možností číslo tři bude pro přispívající fanoušky fyzická kopie, která ale bude stále vyžadovat Epic Games Store. Stejně jako v případě digitální verze si budete muset počkat rok v případě požadavku fyzické kopie, která pojede přes Steam. "Velmi nás mrzí, že nemůžeme hráčům nabídnout Steam klíč hned při vydání hry a je to pro nás nepříjemnost. Velmi se jim za to omlouváme," stojí na aktualizované stránce  Kickstarteru. Všichni brzy dostanou hráči možnost vyplnit nový dotazník, ve kterém budou moci zažádat o kteroukoliv z výše zmíněných možností. 

Připomeňme, že Shenmue získalo na Kickstarteru pro svůj vývoj více než šest milionů dolarů s podporou od skoro sedmdesáti tisíc fanoušků. Hra vychází na Epic Games StorePS4 27. srpna.

Váš názor Další článek: Marvel's Spider-Man slaví vydání nového filmu dvojicí herních oblečků

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,