PC | RPG

Tvůrci Titan Questu chystají nové RPG

Nové Diablo se na trh s největší pravděpodobností nedostane dřív než příští rok, a tak je třeba využít volného prostoru, než nastoupí Blizzardi a svým opulentním titulem převálcují veškerou konkurenci. Ve studiu Crate Entertainment proto aktuálně vzniká zajímavě vyhlížející RPG Grim Dawn, jež se může pochlubit řadou zvláštností.

Předně, nevzniká pod taktovkou žádného vydavatelského domu, což krom vývojářů, kterým tak nebude do práce nikdo kecat, jistě ocení i hráči hledající unikátní herní zážitek. Žel bohu, i tento typ vývoje má svá úskalí, a tím jsou především finance.

Tvůrčí firma proto zároveň s ohlášením hry spustila i systém předobjednávek, kdy si za $20 můžete předplatit samotný titul, za $48 pak Legendary Edition, díky níž se budete moci dostat do alphy i bety a navíc obdržíte několik in-game předmětů.

Pokud vás samotná možnost financovat vývoj hry zas tolik neláká, snad vás ke koupi přesvědčí fakt, že jádro Crate Entertainment tvoří lidé z Iron Lore, jež stojí v pozadí vcelku kvalitního Titan Questu. Nestačí? Fajn.

A co když dodáme, že Grim Dawn nabídne celkově 200 character levelů, vyšperkovaný multiplayer a propracovaný systém lootu, kdy vám nebude z nepřátel dlouhé hodiny vypadávat jen samý odpad? Oh, a zmínili jsme se, že pokud si jednu ze dvou speciálních edicí (kromě Legendary bude k dostání ještě lehce ořezaná Epic za $32) pořídíte, objeví se vaše jméno v titulcích hry?

Zdroj: Blue's News

Dostupné pro: PC
Žánr: RPG
Výrobce: Crate Entertainment | Webové stránky hry
Začátek prodeje: Q1 2011
Váš názor Další článek: Demo Heavy Rain vyjde 11. února

Témata článku: , , , , , , , , , ,