Tweet z předělávky Resident Evil 2 možná naznačuje remake třetího dílu

Něco se nejspíše chystá. Dočkáme se přepracovaného souboje s Nemesis?

Resident Evil 2 Remake se stal jedním z nejlepších a nejúspěšnějších titulů začátku letošního roku a jenom těžko se dá věřit tomu, že by hráči nedostali k dispozici i novou verzi třetího dílu, ve kterém se vydáme vstříc hroznému nebezpečí jménem Nemesis.

I Capcom si je samozřejmě vědom toho, jak moc by si i další díl všichni přáli vidět přepracovaný. Resident Evil 3: Nemesis má miliony fanoušků a ty teď někdo pořádně poškádlil na Twitteru. Na účtu Resident Evilu se totiž objevil obrázek s dírou ve zdi a popiskem "Někdo tady očividně moc nerozumí tomu, jak fungují dveře. Co se podle vás stalo této zdi?". A odpovědí má být právě Nemesis. V době kdy je snímek zachycený by to totiž ještě neměl mít možnost udělat Mr. X. Nemesis je tak nejpravděpodobnější správnou odpovědí.

Pokud se ale opravdu remaku Resident Evil 3 dočkáme, není zatím vůbec jasné, kdo na něm bude pracovat. Už dříve se totiž spekulovalo o tom, že by se o něj nemusel vůbec postarat Capcom. Ať už ji ale bude mít na starost kdokoliv, své publikum si předělávka určitě najde. Co byste upřednostnili vy?

Diskuze (2) Další článek: Začíná pád Apex Legends? Jeho sledovanost klesla na čtvrtinu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,