Two Worlds znovu odplouvá vdál

Nově vyvíjený RPG titul, který by údajně měl konkurovat samotnému Oblivion, se znovu odsouvá. V srpnu nám vývojáři z Reality Pump slibovali, že se Two Worlds dočkáme ještě ke konci tohoto roku. Bohužel, včera své rozhodnutí změnili na březen roku následujícího.

  

Autoři hry si údajně vzali extra čas na doladění detailů, odstranění bugů a tak podobně. Zda-li to titulu pomůže vám zatím neřekneme, nicméně můžeme prozradit, že si na hudební stránku svého výtvoru Reality Pump pozvali Herolda Faltermeyera, jenž stál třeba za soundtrackem ke kasovnímu trháku Top Gunu. To musí něco znamenat.

Rosťa Viktorin komentuje: Už to zase začíná, známý kolotoč neustálých odkladů, které provází především tituly z dílen Valve. Kdo by tušil, že si z nich vezmou příklad autoři, kteří mají na svém kontě prozatím jediný titul (Earth 2160). Doufejme tedy, že zdržení, které potkalo Two Worlds, stejně jako Half – Life 2: Episode 2 (údajně vyjde až v létě 2007) bude poslední a v příštím roce si obou titulů do sytosti užijeme.

Související informace (Two Worlds):
Platforma
: PC, Xbox 360
Žánr: RPG
Výrobce: Reality Pump (
http://www.realitypump.pl/)
Vydavatel: Zuxxez (
http://www.zuxxez.com/)
Homepage:
http://www.2-worlds.com/
Předpokládané datum vydání: březen 2007

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (3) Další článek: Galerie: Tom Clancy`s Rainbow Six: Vegas

Témata článku: , , , , ,