Týden na FreeHrách – absolutní onlinová hra

Tento týden byl výjimečný. Udělili jsme totiž absolutní hodnocení, která rozhodně nepadají každý den. Výborná MMO hra Savage zkrátka uchvátila celou redakci a doteď se řada z nás nemůže odtrhnout od monitoru. Nevěříte? Uvěříte!

FreeHra týdne

Savage: The Battle for Newerth – akční

Snad jen Bůh samotný by dokázal seslat něco takového, jako Savage: The Battle for Newerth. Že jsou freeware hry nudné a nedají se srovnat s komerční scénou? Ani náhodou, tahle si zkrátka zaslouží absolutní hodnocení!

Hodnocení – 100 %


FlashFunka týdne

Wpn Fire

Wpn Fire spadá do škatulky neuvěřitelně chytlavých akčních her. K dispozici je několik herních módů, spousta zbraní i nepřátel, což v důsledku dává zábavu na opravdu dlouhou bodu.



Ostatní FreeHry

Horse and Pony – mobilní a PDA

Taky jste jako malí milovali koně? Já tedy vůbec! Ale spousta holek všude okolo je zbožňuje doteď. A nyní mám možnost udělat podobným dívkám ohromnou radost. Můžou se starat o svou stáj, vychovávat hříbátka, jezdit dostihy a tak dále. To vše na mobilním telefonu.

Hodnocení – 90 %


Tanks – akční

Dva pásy se valí krajinou a na nich ocelové monstrum s dlouhým smrtícím nosem. Tenhle Pinoccio nelže, zabíjí. Staňte se osádkou jednoho tanku a postavte se proti jiným kovovým strojům na mleté maso. Budete řídit, pálit, strategicky ustupovat a možná i přežívat.

Hodnocení – 80 %


Shopper Rush – akční

Nákupní horečka zachvátila svět. Všichni se jako zběsilí vrhají do obchodů, jen aby dorazili na místo největších slev v historii. A vy jste právě jeden z mnoha, který se snaží v této, jinak násilné, hře protlačit. Sejměte je všechny!

Hodnocení – 80 %


G-Speed – sportovní a simulátory

Futuristických závodů s ještě futurističtějšími plavidly na těch nejfuturističtějších tratích tu již bylo poměrně mnoho. A Game Makerová hra G-Speed rozhodně nechce zapadnou do hlubin toho nejnejfuturističtějšího zapomnění, tudíž si připravila pár zajímavých vychytávek. A jakých?

Hodnocení – 79 %


Bloxbub 2 – arkády

Po všech směrech podařená arkádová hra. Asi takhle by se dal charakterizovat počin Bloxbub 2, v němž budete muset probloudit velkou vesmírnou stanicí, abyste se snad jednoho dne zachránili. Avšak pozor! Všude číhá nebezpečí.

Hodnocení – 75 %


Shoot 2 – arkády

Jako by vesmírných stříleček bylo málo. Dnes tu přitom máme další kousek, a to konkrétně slíbené pokračování hry Shoot Zip. Jaké je? Udělá díru do světa? Vše podstatné se dočtete v recenzi.

Hodnocení – 75 %


The Tunnel – logické

The Tunnel je osvěžující hrou. Nemusíte se kdovíjak soustředit, nemusíte řešit neřešitelné puzzle a ani zachraňovat svět. Stačí jen uhýbat všudypřítomným překážkám v prakticky nekonečném tunelu. A značka? Experimental Gameplay!

Hodnocení – 75 %


BeGhouled – logické

Znáte Bejewelled? Představte si čtverec plný různých symbolů, které máte jednoduchými tahy poskládat do řad a sloupců po třech. A teď si k tomu přidejte Halloweenové prostředí. Oblíbený americký svátek a výborná logická hra se smíchaly do vynikajícího koktejlu.

Hodnocení – 70 %


Capture To Conquer – strategie

Potřebujete si jen tak občas zaválčit a dobýt cizí území? Pokud trpíte touto nemocí, postihující jinak povětšinou milovníky strategických her, máme pro vás jednu tahovou chuťovku až pro čtyři hráče. Capture To Conquer se trochu podobá Diplomacii či Risku, ale je jednodušší, což může být výhoda.

Hodnocení – 65 %


Shoot Zip – arkády

Shoot Zip je další z rodiny jednoduchých vesmírných stříleček pocházející z Japonska, nyní konkrétně od autora Nemo Jun, jenž má na svědomí například počin Shootrip. A jak dopadla jeho právě nabízená novotina? Přináší nám něco nového, originálního, nebo jen prostoduše kopíruje starý osvědčený koncept?

Hodnocení – 60 %


IPM 97 – automaty

Je tomu už více než půlrok, co u nás vyšel klon pinballu. Chybí vám nějaký další přírůstek do této početné rodiny? Chcete se jen tak odreagovat při hraní osvědčeného konceptu za pomoci bouchání do dvou kláves? IPM 97 je tu přímo pro vás!

Hodnocení – 60 %


Sudoku 3D – mobilní a PDA

Jedna z nejoblíbenějších současných doplňovaček se konečně dočkala své 3D podoby. Jak se vám zalíbí vyplňování čísel od jedné do devíti v našem domácím prostoru? Inu, sice se nedá očekávat nic převratného, přesto si ale určitě vyhrajete.

Hodnocení – 50 %


Forbidden Forest – akční

Forbidden Forrest je remake někdejší hry ze stařičkého Commodoru. Ve své době to byla záležitost zábavná, byť se zastaralou vizuální stránkou. Jak ale dopadl remake? Lépe nebo hůře než-li jeho předchůdce?

Hodnocení – 50 %


Ostatní FlashFunky

Dojo Delivery Dash ; Don´t wake her ; Kristal the Teacher
  

Detective Grimoire ; Boobs, Butt, or Shoulder 2 ; Ball of Death
  

Flash Hexa ; Nurse Nancy Alien Sex Room 2 ; Jandora
  

Bikini Bottom Carnival ; Covert Fron ; Really Hot Sand 2
  

Váš názor Další článek: Dračí akce Lair hotova

Témata článku: , , , , , , , , ,