Týden na FreeHrách – akční řežba

Již tolik vyšlo dvojrozměrných stříleček snímaných z boku, jenže TAGAP je v mnoha ohledech výjimečnou hrou, která zabaví na dlouhou dobu. Za pozornost ovšem stojí také Arunderan, jakožto freewarová variace slavného Diabla, nebo flashová záležitost Skies of War.

FreeHra týdne

TAGAP – akční

Kolik znáte kvalitních stříleček? Jistě nespočet. Avšak které z nich se mohou pyšnit cedulkou „kvalitní“? Málo, velice málo. Ovšem dnes se jejich řady konečně rozšíří o nový přírůstek jménem TAGAP.

Hodnocení – 90 %


FlashFunka týdne

Skies of War

Válka v nebesích nebyla nikdy propracovanější a zábavnější, než v případě této hry. Vyzkoušejte si netradiční leteckou 2D akci, nebudete litovat!


FreeHra týdne

Arunderan – RPG

Pakliže máte rádi hry ve stylu Diabla, neměli byste rozhodně přehlédnou právě nabízený titul. Arunderan je perfektní akční RPG od našich německých sousedů, nabízející škálu možností, ale především velkou porci zábavy.

Hodnocení – 85 %


Deflektor X4 – logické

Natočte sklíčko trochu doprava, tak aby se od něj odrazil sluneční paprsek na protější stranu. Poté počkejte, než paprsek zničí kuličky rozestavené vedle něj. Ale pozor, aby se vám nepřehřál generátor!

Hodnocení – 82 %


Fractal Fighter – akční

Fractal Fighter vám umožní nasednout do dvoubarevné vesmírné lodi, proletět se dvoubarevným prostředím a postřílet pár dvoubarevných bossáků. A ačkoliv se vám to může zdát divné, dříve než za hodinu od toho nevstanete. Pojďte nahlédnout trochu blíž.

Hodnocení – 80 %


Vectra – arkády

Vectra je jednou z her, v nichž si musíte do puntíku zapamatovat ovládání, pořádně napružit reflexy, a nenechat se rozptýlit okolním světem. Barvičky se totiž zbláznily a chtějí utéct. A je jen na vás, jak se této hrozbě postavíte.

Hodnocení – 80 %

 

Gütertrennung XS – arkády

U Smithových se řeší manželské neshody motorovou pilou. Pan Smith lítá po ulici, řeže vše, co mu přijde pod ruku, a manželka se ho snaží ze všech sil zastavit. Nehledě na stěhováky, jež málem skončili v hrobě. Zkrátka taková normální česká rodinka.

Hodnocení – 79 %


LittleRed – mobilní a PDA

Občas je potřeba si pořádně zaskákat a „zaplošinkovat“. Dostanete se do role malé červené koule s obrovskýma roztomilýma očima a vašim úkolem bude probojovat se mnoha levely a proskákat se mezi všemi bestiemi, až na samotný konec. Užijte si to!

Hodnocení – 75 %


Fedora Spade Episode One – adventury

Místnost s ošuntělým nábytkem, naplněná pachem bourbonu a na gauči rozvalený muž s kloboukem. Typický obraz soukromé detektivní kanceláře. Fedora Spade však nepracuje na vlastní pěst, nýbrž pro speciální jednotku. Ta je ale všem pro smích a na vašich bedrech tak leží náprava jejího jména.

Hodnocení – 75 %


Super Nova – akční

Pakliže již máte dost všemožných titulů, v nichž letíte s raketkou od jedné strany obrazovky k druhé a držíte tlačítko pro střelbu, mohla by vás zaujmout hra Super Nova. Do žánru shoot `em up totiž přináší nový prvek, nutno podotknout, že velmi zajímavý. Jste odhodláni otevřít Pandořinu skříňku?

Hodnocení – 70 %


Jigsaw Islam – mobilní a PDA

Jedno z nejrozšířenějších náboženství se nově prezentuje v drobné skládačce pro mobilní telefony. Ano, jde o stejné náboženství, které plodí teroristy - nebo bojovníky za svobodu - toho nejhrubšího zrna. Přehlédněme ovšem tuto maličkost a pojďme dát dohromady Kaabu.

Hodnocení – 55 %


Musqutio Madness – akční

Vyznavači netradičních a velice pikantních her zbystřete zrak, jelikož přichází mezi vás něco, co tu ještě nebylo. Musqutio Madness je komár s velkým K a nějaké asteroidy ho nerozhodí. Co? Jaké asteroidy? No nedívejte se tak nevěřícně a pokračujte dále ve čtení.

Hodnocení – 38 %


Ostatní FlashFunky

Ganguro Girl ; Turret Defense 2 ; Simgirl 2
  

Super Chick Sisters ; Bra Blaster ; Anti PacMan
  

Porn Pong ; Da Club ; Look but dont touch
  

Small Arms War ; Sexy Slots ; Battle Garden
  

Váš názor Další článek: PS3 verze LocoRoco vyjde v září

Témata článku: , , , , , , , , ,