Týden na FreeHrách – legenda od 3D Realms

3D Realms. Kdo by neznal nemalé uskupení vývojářů skrývajících se pod touto značkou? Autoři veleslavné akční hry Duke Nukem přitom před nedávnem vypustili do světa starší, přesto výborný titul Alien Carnage, který dosáhnul devadesáti procent ve výsledném hodnocení. Proto neváhejte a stahujte.

FreeHra týdne

Alien Carnage – akční

Pamatujete na první počiny 3D Realms, které tuto společnost proslavily? Pokud ano, zcela jistě vám název Alien Carnage není cizí. A nyní, čtrnáct let vydání této pecky, ji autoři uvolnili do světa pod licencí freeware. Neváhejte a čtěte dál, tato "stará škola" má i po takové době co nabídnout!

Hodnocení – 90 %


FlashFunka týdne

Spongebob Trash Bash

Má to klepeta, je to červené, tak co to asi bude? Nechám vás hádat, bo to sám nevím. Ale přesto – je to ujetá hra. Už jen ta skladba hrající v pozadí mi připomíná... nic mi nepřipomíná.


Ostatní FreeHry

Dungeon Runners – RPG

Máte chuť na pořádné MMORPG ve stylu World of Warcraft? Ale nechce se vám platit měsíční poplatky? Jestli zní vaše odpověď na obě otázky ano, můžete se směle pustit do čtení této recenze. Poradíme vám.

Hodnocení – 92 %


The House – adventury

Představte si, že se najednou probudíte v domě s okny a dveřmi zadělanými cihlami. Zlý sen? Možná ano, možná ne. Rozhodně je třeba se dostat pryč. Dnešní krátkou adventuru si užijí zvláště milovníci chladných hororů a temné mystiky.

Hodnocení – 90 %


Marshmallow Duel Reloaded – akční

V roce 1996 vyšla hra Marshmallow Duel, ve které jste se chopili dvou robotů a v různých arénách proti sobě bojovali. Dnes tu máme Marshmallow Duel Realoaded, remake, pocházející ze zlatých českých ručiček. Jak dopadl?

Hodnocení – 88 %


Roman Bowl – sportovní/simulátory

Občas se člověk dostane do nálady, že by někoho rozmlátil. A od toho vznikl sport :). Jak vidíme na dnešní hře, tak se už ve starém Římě do sebe mlátilo při pokusu donést míč co nejdál. Kdo z koho – Vizigóti anebo borci s krátkými meči a dlouhými kopími?

Hodnocení – 85 %


Turtix - arkády

Dnes pro vás máme něco opravdu speciálního, takřka pohádkovou arkádu Turtix. A když říkáme pohádkovou, myslíme skutečně kouzelné dílko. Neváhejte a čtěte dál, tak roztomilá a zábavná skákačka se jen tak nevidí!

Hodnocení – 87 %


Doom: The Roguelike – RPG

Doom. Hra kterou zná snad každý. V podstatě by se dalo říct, že Doom je synonymum pro takzvané střílečky s pohledu první osoby. Jeho dnes recenzovaná variace s podtitulem The Roguelike je ale zcela odlišnou záležitostí.

Hodnocení – 82 %


StarPort Galactic Empire – RPG

Je vesmír nekonečný? Jednou se to třeba dozvíme. Ale třeba také ne. Skrývá však mnoho malých, velkých, důležitých či méně důležitých planet. A uprostřed toho všeho je jedna mrňavá loď. Vaše loď.

Hodnocení – 80 %


Profitville – sportovní/simulátory

V malém klidném městečku jménem Profitville jednoho dne vyrostl supermarket a díky tomu přišli všichni malí obchodníci o svých pár zákazníků, kteří je drželi nad vodou. Město chátrá a do toho přicházíte vy, abyste se mu pokusili navrátit jeho ztracenou tvář.

Hodnocení – 78 %


Covert Ops – mobilní a PDA

Píše se rok 1943, druhá světová válka je v plném proudu, na polích Stalingradu umírají poslední zoufalí Němci a v tichomoří se pomalu otáčí válečné štěstí. Osa Berlín-Řím-Tokio má však ještě pár skrytých trumfů. Vy je musíte objevit a zničit přímo v nepřátelském týlu.

Hodnocení – 77 %


Xiq – arkády

Trojúhelníky. Budou vás honit, bude se vám o nich zdát, uvidíte je na každém kroku a nedají pokoj, dokud vás nedostanou! Jedinou šancí na záchranu života se může stát zbraň tvořící pomyslné a dočasné hranice, které všechny ty pravoúhlé, rovnostranné a rovnoramenné bestie zmrazí!

Hodnocení – 60 %


MegaPlex – logické

Vzpomínáte na starou klasiku jménem Supaplex? MegaPlex je jeho vydařeným klonem. Obsahuje mimo jiné také editor kol, takže si můžete ke 111 známým misím přidat své vlastní! Zavzpomínejte zase na červeného žrouta integrovaných obvodů!¨

Hodnocení – 60 %


Beargular – mobilní a PDA

Dnes vám představíme hru vytvořenou podle, v Japonsku velmi oblíbeného, originálu Mogular. Prostě a jednoduše chytáte medvěda. Ne, nejde o žádný simulátor lovu, naopak je to velmi pokojná záležitost, která může přerůst v závislost.

Hodnocení – 20 %


PokeMaze – arkády

Pokud si chcete zahrát něco nenáročného a velice jednoduchého, je PokeMaze možná tou pravou volbou. Stačí mít myš, trochu citu v ruce a o kapánek více trpělivosti. Nic více potřebovat nebudete. Snad.

Hodnocení – 10 %


Ostatní FlashFunky

Blonde Fucked by Tentacles ; Sex Files ; Adam and Eve

  

PootrisPilsner Strip ; Proutník

  

Virtual Villagers 2 ; Happy Pill ; Photo shoot

  

Robo Pogo ; Trinity ; Potion Panic

  
 

Váš názor Další článek: Zaklínač se znovu ozývá

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,