Týden na FreeHrách – na plný plyn!

Nejluxusnější bavoráky zdarma a pro všechny? To není sen, ale realita! BMW M3 Challenge není žádnou fraškou, jedná se o excelentně provedený simulátor ve výtečné grafice. A co se týče flashových her, v jejich případě stojí za pozornost zejména čtvrtý díl adventury Nightmares The Adventures.

FreeHra týdne

BMW M3 Challenge – sportovní a simulátory

BMW M3 Challenge - další fraška závodních simulátorů? V žádném případě! Jedná se výtečnou hru s excelentní grafikou, za jejímž zrodem stojí skupina vývojářů vystupujících pod názvem Blimey Games. A jakouže automobilku preferují? Přece BMW!

Hodnocení – 90 %


FlashFunka týdne

Nightmares The Adventures 4 – adventury

Další dílek do děsivé mozaiky. A jak že dopadlo čtvrté pokračování adventury Nightmares The Adventures? Nezklamalo!

Hodnocení – 90 %



Ostatní FreeHry

Moon Patrol: New Path – arkády

Nedávno vyšlo pokračování titulu Moon Patrol, které vám nyní servírujeme se vší svojí parádou. Moon Patrol: New Path se přitom v porovnání se svým starším bratříčkem může pyšnit lepší grafikou a nové i fyzikálním modelem. Odoláte? Ale no tak...

Hodnocení – 86 %


Alien Wars – akční

Podobných her jste určitě hráli tisíce: jedna loď létá po pomalu plující obrazovce a ničí přitom hordy agresivních nepřátel. Dnes se ve svém korábu postavíte vlnám bojechtivých organických mimozemšťanů i jejich zlým technologiím. Zachráníte vesmír?

Hodnocení – 85 %


Cube the Worm – arkády

Všichni určitě znáte legendární hru Snake, jednu z nejstarších PC záležitostí vůbec. Ano hádáte správně, i dnes přichází jeho další předělávka, tentokrát ale nasměrovaná do hlubin 3D prostoru. Titul jménem Cube the Worm se dočkal velkého a především kladného ohlasu nejen díky detailnímu zpracování.

Hodnocení – 80 %


Off-Road Arena – sportovní a simulátory

V aréně plné překážek, nájezdových ramp a dalších nebezpečí budete muset zdolat všechny protihráče drtivými střety. Usedněte do kokpitu ďábelského stoje off-roudu a vydejte se vstříc létajícím plechům!

Hodnocení – 79 %


Glaxium – akční

Glaxium je jedna z her, které by se daly předkládat jako takřka dokonalý vzor pro začínající programátory a designery podobných počítačových výtvorů. Výborná grafika, skvělá hratelnost, žádné zbytečnosti. Hurá do kosmu!

Hodnocení – 75 %


Big Bug – arkády

Co se takhle stát mravencem a okusit atmosféru podzemních nor kdesi v hloubi naší Země? Posbíráte všechno zlato a vyhnete se krvežíznivým nestvůrám? Zahrajte si Big Bug a sami uvidíte.

Hodnocení – 75 %


Bottoms Up – akční

Tak to jste ještě stoprocentně neviděli! Dnes vám představíme hru o irském hospodském povaleči, který se rozhodne vybít všechny hady a vysbírat veškeré zlato. Bude to velmi dlouhé, bude to velmi těžké, budete se však perfektně bavit!

Hodnocení – 70 %


The Jeluvian Project – strategie

V budoucnosti už nebudou válčit lidé, ale na dálku ovládaní roboti. Mechanické kanóny budou odpravovat jiné mechanické součástky, několik jedinců na to bude ze zájmu dohlížet a ostatní se budou celý život věnovat zábavě. Staňte se jedním z velitelů dronů a pusťte se do bitvy.

Hodnocení – 65 %


Furry 2 – arkády

Bude tomu již pět let, co vyšla poměrně nenápadná plošinovka Furry a - ač se jedná v rámci freeware scény o dosti neobvyklý jev – nyní zde máme pokračovaní, ovšem již v podání jiného autora. Vyvstává nám tedy zásadní otázka: byl předchůdce překonán?

Hodnocení – 54 %


Timetravel Bloboid – arkády

Jak již sám název napovídá, v dnes recenzované hře si užijete schopnosti cestovat časem, jež doposud víceméně patřila pouze perskému princi. Timetravel Bloboid si však z jeho paláce trochu těch přesýpacích hodin navíc vypůjčil, aby…

Hodnocení – 45 %


GloqWorm – arkády

Určitě znáte hry, ve kterých je vaším úkolem v roli hada sbírat čtverečky, kuličky či podobné věci. Takzvaný Snake vám přitom roste a roste, hrací plocha začíná být těsná a do toho se zvyšuje tempo pohybu. Dnes tu pro vás máme přesně takovou hru a navíc kompletně v trojrozměrném hávu.

Hodnocení – 45 %


Ostatní mobilní hry

California Chainsaw Massacre – arkády

Líbil se vám film Texaský masakr motorovou pilou? Máte rádi, když se vůně benzínu mísí s pachem krve? Dnes vám přinášíme skutečně brutální mobilovku, která se nesnaží tvářit jako neviňátko. Roztočíme řetěz a jde se na věc. Co všechno bude stříkat, záleží jen na vás.

Hodnocení – 77 %


Thursday the 12th – akční

Ve středu dvanáctého se rozezní zvony kostelních věží a otevře brána do pekel. Masový vrah Slayson se tady na zemi nudí. Zabíjení živých lidí už mu nic neříká, a tak se rozhodl pro výlet ke kotli plném hříšníků. Cestu mu budou zpříjemňovat rozmanité bestie.

Hodnocení – 68 %


Ostatní FlashFunky

Memory Bodies ; Boobs Bubbles Hot Ass Edition ; Ragdoll Ricochet
  

Boobs or Ass ; Four Wheel Chase ; Escape
  

Toilet Cumshots ; Diva Mizuki ; Way Side Arrow Escape
  

Golf Jam ; Stripperella ; Pokemon Hentai
  

Váš názor Další článek: Odhaleno pokračování adventury Ve stínu havrana

Témata článku: , , , , , , , , , ,