Týden na FreeHrách – nejlepší je vychlazená

Nadpis tohoto týdne neprozradí o jedné z nejlepších her uplynulých sedmi dnů málo. A přestože Penguin Adventure, jakožto zledovatělá arkáda, na první pohled nevyčnívá od svých příbuzných, po prvním spuštění se od ní stejně neodtrhnete. Za zmínku ale rovněž stojí další díl slavných Moorhuhnů a nebo zvláštní flashová hříčka Generic Defense.

FreeHra týdne

Penguin Adventure – adventury

Jednoho krásného slunečného dne se dva malí tučňáci vydali lovit ryby. Tiše a nepozorovatelně je sledovala skupina zlých ledních medvědů ze severního pólu, která však měla nekalé úmysly. Ptáte se jaké? Čtěte dále.

Hodnocení – 91 %


FlashFunka týdne

Generic Defense

Generic Defense je unikátní projekt na flashovém trhu! Podstata je jen jedna - ubránit se před nájezdy oškliváků, díky možnosti nakombinovat si naprosto vše, co chcete, se však GD stává studnicí možností.

 


Ostatní FreeHry

Gun Arms – akční

Máte rádi japonské hry? Libujete si v pořádném dešti kulek, výborné grafice a ozvučení? Zamlouvají se vám bitvy obrovských, technologicky vyspělých, vražedných strojů? Gun Arms je tu pro vás- jedná se totiž o titul, který se jen tak nevidí! Hurá do robotí bitvy, zbraně čekají!

Hodnocení – 90 %


The Seal Hunter – akční

Představujeme vám hru, za níž nás budou všichni ochránci zvířat nenávidět. Lovci a milovníci krve však ukojí své vášně a do smrti na nás budou vzpomínat – ve hře The Seal Hunter nakoupíte ty nejtěžší kvéry a vydáte se lovit tuleně. Že jste ještě nezabili nebohé zvíře rotačním kulometem?

Hodnocení – 89 %


Moorhuhn Schatzjäger 2 – arkády

Slepice a v Himalájích? Ano, je to tak! V druhém pokračováním skákačky Moorhuhn Schatzjäger 2 se slepice ocitne v zasněžených horách, kde bude objevovat různé poklady. Ovšem pozor na sněžného může, jenž se tam kdesi může skrývat.

Hodnocení – 80 %


Gregg the Egg – arkády

Máte rádi zvláštní, minimalistické hry? Věříte v evoluci? Vejce Gregg se vydá na pouť za přežitím. Prochází malým jednoduchým světem, naráží na kostičkované bestie a snaží se nezařadit se do jejich jídelníčku. Inu, dojdete na konec evoluční řady?

Hodnocení – 80 %


Village Defender – mobilní a PDA

Představte si, že do vaší malé rodné vísky zamířily hordy zlých a zákeřných potvor připravených zabít a znásilnit (v libovolném pořadí) muže, ženy a děti. Musíte začít stavět věžovou hradbu, aby jste se ubránili. Inu, pojďme na to.

Hodnocení – 80 %


Death Worm – akční

Čas od času se stane, že zatoužíte po vybití své zlosti na nevinné hře. Death Worm je zdárným a výstavním modelem titulu, kde nejen že použijete taktické schopnosti, ale taktéž nezbytně využijete zuřivé sklony k nejlepším výkonům.

Hodnocení – 77 %


Frankenstein`s Bot Army – mobilní a PDA

Chcete se postavit proti samotnému Frankensteinovi, dobýt jeho hrad a spálit jeho služebníky? Máte tu možnost. Stačí si jen zvolit své tři roboty a vyrazit do boje se zrůdným monstrem. První legendární android už na vás čeká.

Hodnocení – 75 %


Kimboot – akční

Z velmi plodných luhů a hájů Experimental Gameplay (konkrétně ze sousedního Polska) přichází další hra. Jmenuje se Kimboot a jde v ní jen a pouze o vraždění. Kolik hlav zvládnete rozmlátit jedinou ozubenou koulí? Vhodné pro úchyly a budoucí masové vrahy!

Hodnocení – 70 %


Macky & Pentell – akční

Dvě sympatické mladé manga dívenky se vám představují v netradičních rolích. Stanou se z nich vrhačky tužek, smrtící bojovnice s cílem vyčistit krajinu od zlých poskoků velkého zlouna. Pojďme se opřít do pedálů vzdušného kola!

Hodnocení – 70 %


Cosmic – arkády

Chtěli jste někdy zvednout zadek od počítače, vzít si ručník, kartáček na zuby a pastu a vyrazit na dlouhou cestu k jiným planetám? Dnes máte tu možnost alespoň virtuálně. Stanete se mužem snažícím se zachránit svůj domovský svět.

Hodnocení – 67 %


Painter – ostatní

Jednoduchý princip a spousta zábavy, o tom je dnešní hra. Stanete se kreslířem čar pronásledovaným rychlým velkým zlem. Vašim úkolem bude dokončit jeden obrazec na chodníku světa. Zvládnete to, nebo propadnete do zapomnění?

Hodnocení – 55 %


Dark Jungle – akční

Jeden okruh, jedno vozidlo, jeden člověk v něm a spousta příšer kolem. Takto nějak vypadá hra Dark Jungle od Granta Wilda vytvořená v DarkBasicu, ve které, jak již název napovídá, omylem zabloudíte do pralesa. Co s tím?

Hodnocení - 30 %


Ostatní FlashFunky

Havana Club ; Strašidelný dům ; Hentai High

  

Thing Thing 3 ; Kamasutra ; Jill

  

Courier Combat ; Nodes Puzzle ; Three´s Cumpany

  

StarShine ; X-ray Glasses ; Leaf Boarding

  

Váš názor Další článek: Stahujte demo Ratatouille

Témata článku: , , , ,