Týden na FreeHrách – neotřelá klasika

Že i obyčejná hra může díky svému zpracování zaujmout a vysloužit si ve výsledném hodnocení jasnou devadesátku, o to nás v uplynulém týdnu přesvědčila Deadly Stars. Nicméně za zmínku například stojí i flashová hra Paris Hilton, která paroduje celou „vězeňskou“ událost kole stejnojmenné americké star.

FreeHra týdne

Deadly Stars, akční

Často se stává, že autoři přinesou naprosto neotřelý nápad, jenž však pod tíhou nezkušenosti upadne v zapomnění, a to i vinou špatného zpracování nebo pojetí. Deadly Stars je ovšem přesným antonymem – vyobrazuje obyčejnou kostru konceptu zaobalenou do výtečné a hlavně hratelné podoby.

Hodnocení – 91 %


FlashFunka týdne

Paris Hilton

Pokud sledujete aféru kolem uvěznění Paris Hilton, jistě vás královsky pobaví tahle hříčka. Prdel si dneska jde udělat opravdu ze všeho :-).


Ostatní FreeHry

Army VS. Crime, akční

Pojďme si zahrát pořádnou mobilní tahovou strategii! Teroristé se snaží dostat svět do stavu naprostého chaosu a několik vámi vybraných vojáků se jim v tom snaží zabránit. Stanete se velitelem jednotky s cílem chránit zákon a řád.

Hodnocení – 90 %


Flashbax, adventury

Také jste si všimli, jak často začínají nejen mnohé adventury ztrátou paměti hlavního hrdiny? A máme to tu zas! Aby toho přitom nebylo málo, bezejmenný charakter ve Flashbax se ještě k tomu všemu probudí zmučený v cele na vesmírné stanici, kde automat místo koly nalévá kyselinu.

Hodnocení – 85 %


Mystery Case Files: Ravenhearst, logické

Skládání puzzle, hledání „jehly v kupce sena“, řešení zapeklitých hádanek... Patří tohle všechno mezi vaše oblíbené činnosti? Pokud ano, dnes vám nabízíme hru, jež vás zahřeje u srdce.

Hodnocení – 85 %


Dungeon of Fargoal, RPG

Hry vytvořené v programu Game Maker povětšinou nemají moc valnou kvalitu. Ba co víc, některé jsou přímo příšerné. Možná by se na první pohled dalo usoudit, že Dungeon of Fargoal, zástupce GM her nebude jiný, avšak zdání klame.

Hodnocení – 85 %


Quantum Shield, akční

Nebezpečné bytosti rasy Virianů začaly útočit na naši Sluneční soustavu. Postupují dál a dál, k naší planetě jim zbývá už jen pár kroků. Dokážete se agresorům postavit a zachránit Zemi před jistým zničením?

Hodnocení – 80 %


RydenStryke, akční

Chcete důkaz, že studenti Digipenu nikdy nespí? Možná vás přesvědčí hra RyderStryke, ve které usednete na svou futuristickou motorku, abyste pomohli červeňáskům, pomlátili co nejvíce zeleňásků a pokud možno minimalizovali ztráty kapatultů. To vše v moderním grafickém stylu.

Hodnocení – 80 %


Gravity Warz, arkády

Gravitace, jakožto zakřivení prostoru, umí natropit pořádnou neplechu. A že si s ní není radno hrát, o tom se přesvědčíte právě v novotině pod záštitou vývojářského projektu Experimental Gameplay. V Gravity Warz totiž musíte využít její síly, které ovšem skrývají nemalé nebezpečí.

Hodnocení – 80 %


JDefender, mobilní a PDA

Naši milou matičku Zemi se pokouší dobýt zlí a zákeřní (a samozřejmě zelení) alieni. Stanete se pilotem kosmické lodi a (samozřejmě sám) budete bránit naši modrozelenou kouli před vlnami nepřátel. (Samozřejmě chcete zachránit svět).

Hodnocení – 75 %


Captain of the Guard, RPG

Byl krásný letní den, kytičky kvetly, ptáčci prozpěvovali. Ale co se nestalo! Krále potkal velký problém, neboť se mu ztratily spodky! Nějaký nenechavec mu je sebral a vy je za každou cenu musíte dostat zpět k jeho výsosti. Vskutku nelehký úkol.

Hodnocení – 70 %



A Cure for the Common Cold, adventury

Rýma může mít mnoho příčin, jedná se však o běžné onemocnění, kterým si za život projde snad každý. Ovšem dokáže být i pěkně záludná. O tom se na vlastní kůži přesvědčí jeden nadaný malíř. Ale jeho starostlivá máma ho v tom nehodlá nechat!

Hodnocení – 68 %


La Croix Pan, adventury

1944. Krásný to rok! No, tedy až na tu válku. A La Croix Pan? Nádherné to město! Tedy nebýt té války… Ta druhá světová sice už dávno skončila, ale Druhá Světová® Válka™ je tu s námi pořád. A dnes překvapivě ve formě adventurní!

Hodnocení – 60 %


3D Maze, logické

Všichni se rádi občas odreagujeme u časopisů s křížovkami, osmisměrkami nebo bludišti. Pokud patříte mezi příznivce třetího jmenovaného, neváhejte ani okamžik, zdarma dodáme nekonečné množství těchto hádanek až k vám do domu!

Hodnocení – 50 %


Ostatní FlashFunky

Gems Puzzle Game ; Millionaire ; Pussy or Raw Meat

Battle for Gondor ; Zouna Riding Cock ; Sprinter

Busty Anal Sex ; Hot Blood Boxing ; Kousoku 2

Zombie Grinder ; Feather Final ; Vampire Slay

Váš názor Další článek: Co se prodává na konzolích Nintenda?

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,