Týden na FreeHrách – revoluční arkanoid?

Překvapení týdne? ScaraBall! Jedinečný arkanoid nepostrádající nápad s parádním technickým zpracováním. Nebo byste raději pořádnou adventuru? V tom případě nesmíte přehlédnout třetí díl Nightmares The Adventures.

FreeHra týdne

ScaraBall – arkády

Kdo by to byl čekal, i přes svoje arkanoidové jádro dokáže ScaraBall chytnout a nepustit. Může za to netradiční prostředí v podobě Egypta, kde budete překonávat desítky různorodě propracovaných levelů? Nebo parádní grafika? Kdo ví, ale určitě čtěte dále!

Hodnocení – 96 %


FlashFunka týdne

Nightmares The Adventures 3 – adventury

Třetí díl výtečné adventury Nightmares The Adventures je konečně zde. Co k tomu dodat? Snad jen – hrajte!

Hodnocení - 90 %


Ostatní FreeHry


Knytt Stories – arkády

Milujete plošinovky? Dokáže vás modrý ježura Sonic dostat do stavu euforie, a nad postelí vám visí plakát instalatéra Maria? Nu, i kdyby tam visel Mario samotný, Knytt Stories si prostě nejde nezamilovat. Chcete-li spatřit uměleckou „skákačku“, stačí se pohodlně usadit a dívat se.

Hodnocení – 92 %


Night Life – arkády

Ano, další arkanoid je tady! Tentokrát ovšem v podání burácející muziky. Slyšíte správně, David Miles Carter spojil hudbu a klasiku mezi hrami v jeden celek, z něhož vznikl právě Night Life. Stanete se hrající kapelou... no nezní to lákavě? Zní to lákavě!

Hodnocení – 85 %


Spider – arkády

Chcete prožít v roli malého pavoučka nevídané dobrodružství? Pak vyzkoušejte dnešní titul s názvem Spider, který disponuje nejen pestrou grafikou, ale i nezaměnitelnou atmosférou. Nač tedy ještě čekáte?

Hodnocení – 84 %


Jetpak – Solar Crisis – arkády

Chcete se trochu proletět po planetách? Sestrojit přitom několik kosmických lidí, postřílet bandu alienů a zas se vrátit domů? Jetpak vám tohle všechno umožní. Stanete se borcem s tryskami na zádech a s nabitým laserem u boku. Takže, pojďme na to!

Hodnocení – 75 %


Titan Omega Revelations – arkády

Jako pilot vesmírného plavidla se budete snažit vyčistit vesmír od všeho zla, tím nastolit pořádek a demokracii. Předem přitom mohu prozradit, že v tom nebudete sami. Ať vás provází síla…

Hodnocení – 75 %


Walker Wars – akční

Chcete si zajezdit v ocelovém monstru a přitom svým kanónem vyřídit pár konkurentů? Není problém. V tanku je příjemně chladno, můžete si zatopit rozžhavením děla palbou, všude okolo hraje drsná hudba války a řidič mlčky upíjí z placatice vodku. Nuže, železný oř už na vás čeká!

Hodnocení – 70 %


Power Shooter – arkády

Opakovaný vtip ani okopírovaná hra zpravidla nebývají tak zábavnými, jako původní vzor. Existují však případy, kdy kopie předčí originál. Dalo by se přitom říci, že to je případ Power Shooter- přestože jsme tu již měli tuny scrollovacích stříleček, tahle není rozhodně nejhorší!

Hodnocení – 70 %


Pete: TLBR – arkády

Představte si, že sedíte doma ve svém pohodlném křesle a nerušeně sledujete svůj oblíbený pořad či film v té nejmilovanější hranaté bedně. Znenadání se však ve vašem obýváku otevře portál směřující neznámo kam a pozře váš dálkový ovladač. Vydáte se jej zachránit?

Hodnocení – 65 %


Racing Academy – sportovní a simulátory

Máte-li za sebou autoškolu a rádi byste se naučili pořádně závodit, měli bychom tu jeden tip. Kde jinde dostanete příležitost prohnat se v krásných fárech a navíc se něčemu přiučit, než v závodnické akademii? Tak dlouho neváhejte a této příležitosti využijte!

Hodnocení – 60 %
 

CannonBalls – logické

Originalita - jeden z nejopomíjenějších a přitom nejdůležitějších aspektů všech lidských výtvorů dnešní doby. Co si budeme povídat, ani na herní scéně jí není zrovna přehršel. Naštěstí se čas od času objeví hříčka, která nám nějaký ten závan novátorství přinese. Třeba jako CannonBalls…

Hodnocení – 50 %


Death Cage 2: Nightmare Returns – akční

Zombie jsou fajn. Se zombie je sranda. Zombie jsou přítulné, nikdy vás neopustí a moc toho nenamluví. Když jich je ale moc, není od věci chopit se zbraně a v rámci boje proti stresu jich pár… ehm… alespoň virtuálně – že - zastřelit. Je to ale opravdu taková zábava?

Hodnocení – 42 %


Ostatní mobilní hry

Zelda – RPG

Znáte legendu o Zeldě? Princezna fantastického světa, který vymyslel jeden nadaný Japonec, je s námi už 21 let. Nyní se klasická série plná mečů, magie, dobrodružství a zlých příšer objevuje i na displejích mobilních telefonů. Těšte se na kvalitní RPG zážitek!

Hodnocení – 85 %


Super FX-BALL – automaty

Vezměte spoustu cihliček a jednu plošinku, přidejte kuličku, promíchejte, okořeňte několika bonusy. Podávejte teplé nebo i studené, dle chuti. Další varianta na starý dobrý arkanoid se blíží vstříc našim mobilním telefonům. Přivítejme ji plni nadějí a s otevřenou náručí.

Hodnocení – 60 %


Ostatní FlashFunky

Erotic Shoota ; Tak Great Juju Challenge ; Nude Runner
  

Gang bang ; No Vacancy ; Fake or Slutty
  

Team Work Game ; Fake or Slutty 2 ; This Is Madness
  

Tak Moonstone Madness ; Horny Afternoon ; Stair Fall 2
  

Váš názor Další článek: Stahujte demo Clive Barker´s Jericho

Témata článku: , , , , , , ,