Týden na Freehrách – týden dobrý, všechno dobré

Nesmrtelné veverky, abstraktní shoot’em upy, bowlingové dovádění a mnoho dalšího. Nový týden zkrátka přinesl řadu kvalitních děl, mezi nimiž zazářila také podařená flashová adventura Nightmares The Adventures 2. Co dodat? Snad jen – pojďte hrát!

FreeHra týdne

Super Squirrel 2  - akční

Kdo z vás si myslí, že se pod pojmem „veverka“ se skrývá mírumilovný živočich, jenž žije na stromech a živí se oříšky? Pokud jste toho domnění, musíme vás vyvést z omylu! Dnes vytáhly veverky, respektive alespoň jedna, do boje. A máte se na co těšit!

Hodnocení – 89 %


FlashFunka týdne

Nightmares The Adventures 2 - adventury

Nightmares The Adventures 2 je dalším dílem parádní flashové adventury, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Stylové zpracování, skvělé ozvučení a pořádná porce zábavy stojí za hřích!

Hodnocení – 90 %



Ostatní FreeHry

Boidtrancer – akční

Shoot´em up hry bývají zpravidla jedna jako druhá, odlišnosti se objevují jen v minimální míře. Ale když už se ukáže nějaká inovace, většinou stojí za to. Stejně tak v dnes recenzovaném titulu Boidtrancer!

Hodnocení – 85 %


Goat in the Grey Fedora – adventury

Soukromý detektiv Nicky Bount řeší další zapeklitý případ. Tentokrát ho o pomoc požádala žena v nesnázích pátrající po ztracené keramické sošce kozy, jakožto jediné vzpomínce na zesnulého tatínka. Zdánlivě banální případ však poodhalí i jiná tajemství…

Hodnocení – 86 %


Quack Shoot – akční

Jestliže toužíte střílet do opeřenců, neměli byste zaručeně minout Quack Shoot. Sestřelíte pár kachen, pokocháte se krásou malebné krajiny, a poté se klidně můžete vydat k zasloužené odměně do KFC.

Hodnocení – 81 %


Real Bowling – sportovní a simulátory

Bowling se stal v poslední době nesmírně populárním sportem pro všechny věkové generace. Pro ty, co zrovna nemají přátele po boku, přinášíme reálný bowlingový simulátor Real Bowling, který stoprocentně pobaví mnohé z vás. Opravdu stojí za to…

Hodnocení – 81 %


Booty Duty – arkády

Vydejte se hledat napříč nevyzpytatelnou krajinou pirátský poklad, který ukryl lstivý kapitán kdesi na neznámém ostrově. Cesta k pokladu to nebude jednoduchá – narazíte na řadu nebezpečných protivníků, jež obývají ostrov. Připravte tedy bambitku, ohnutou šavli s klobásou na jejím konci a vydejte se napříč pirátským tažením!

Hodnocení – 81 %


WoodyGammon – logické

Znáte hru backgammon? Je to pole s trojúhelníčky, dvěma kostkami a spoustou figurek na dámu. Už víte? Jestli ano, pak se těšte na velmi kvalitní PC zpracování téhle gamesky včetně hry dvou hráčů a to i po internetu. Pokud ale nevíte o co jde, nezaškodí vám se trochu poučit a následně pobavit.

Hodnocení – 80 %


Pirates: Battle for the Caribbean – akční

Představte si, že vás královna povýší na velitele ostrovní pevnosti uprostřed vod zaplavených piráty. Nebo naopak: Stanete se pirátem chránícím přístav na hlavní trase lodí Jejího Veličenstva. Tak nebo tak stavíte různé pomůcky, střílíte jak jatí a snažíte se přežít.

Hodnocení – 80 %


CubeVoid – arkády

Přijdete pozdě z práce či školy, unavení, a co teď? Proč si na chvilku nesednout k počítači a neodreagovat se u nějaké hry? Navíc, pokud je poměrně originální, svižná, zábavná a hlavně zadarmo? A přesně toto je případ dnes recenzovaného CubeVoidu!

Hodnocení – 75 %


IO – arkády

Scrollovací střílečky přežívají dodnes a stále vycházejí v hojném počtu, byť jde většinou o klony starých klasik nebo přímo remaky. A právě přichází předělávka oblíbeného titulu IO. Hardcore hráči mluví o nízké obtížnosti, což dozajista dává šanci i běžným smrtelníkům.

Hodnocení – 75 %


Hatchling Smasher – logické

Dnešní dílo Hatchling Smasher, pocházející od vývojáře Chrise DeLeona, vás vhodí do role jakéhosi deratizátora, který se bude snažit vymítit škodlivé červy. Pakliže se neštítíte, určitě logický titul podobného kalibru nepřehlédněte!

Hodnocení - 70 %


Logging The Rainforest – strategie

Kácení pralesů je dnes často diskutovaným problémem. Pro vás ale nyní překvapivě nemáme propagandistickou hru o tvorbě ochránců přírody, spíše naopak. Kácet lesy, podplácet úředníky a potlačovat blokády... to může být zábava! Ekologové mít ale radost nebudou.

Hodnocení – 60 %


Ostatní mobilní hry

Governator 2 – akční

Robotický anděl se stará o to, aby obyvatelé Země žili v míru. Ničí prohnané teroristy, odhaluje a eliminuje všechno zlo, neštítí se přitom použít těch nejtvrdších technik boje. Přes řeky plné napalmu a přes hory mrtvol se teď dostává Governator i k nám.

Hodnocení – 55 %


TheRectBattle – arkády

Stanete se čtverečkem a vašim úkolem bude vyhýbat se jiným pravidelným čtyřúhelníkům v odysseji za písmeny S. Zdá se vám to podivné? Ani se nedivím, také jsem byl překvapen. Pokud vás zajímá, co se skrývá za záhadným popisem, čtěte dále.

Hodnocení – 25 %


Ostatní FlashFunky

Fugitive Takedown ; Tako 2 ; Handjob Machine
  

Magnet Face ; Sim Girls ; The Farmer
  

Celebrity Photo Hunt ; One Ton Bang Bang ; Frank`s Adventure 4
  

Make a Britney ; Blockade Blitz ; Cubefield
   

Váš názor Další článek: GT5 Prologue už v prosinci

Témata článku: , , , , , , , , ,