Týden v e-sports - podvody v CS

Další týden je za námi a jako vždy přinesl obstojnou dávku zajímavostí v elektronických sportech.

Česká a slovenská liga v elektronických sportech

V ESL se hraje o celkových 500.000 Kč ve hrách Counter-Strike, Warcraft 3, NHL 2002 a Starcraft: Broodwar.

  • Již je známo šest klanů, které si v Counter-Strike ProSeries rozdělí rovných 250 000 Kč. Bohužel se mezi šestici pokusil podvodným jednáním dostat i velice známý klan, jež na to už nemá právo, podrobnější informace se dočtete zde. Další podrobnosti můžete nalézt v interview s head adminem online ligy ESL – Coyotem.

Starcraft: Broodwar - Mikulášský turnaj

29.11. se koná LAN turnaj ve hře Starcraft: Broodwar. Místem pořádání je známá pražská herna G8. Startovné bylo stanoveno na 200 Kč. Předpokládanou výhrou je drobný hardware (například myš).

SEL pokračuje

Opět se začíná hrát nejprestižnější švédská online liga. Této ligy se účastní mnoho známých Counter-Strike klanů, namátkou: Schroet Kommando, Adrenaline, Inferno Online, atd. Kdo chce vědět, co se od předešlé SEL sezóny změnilo, a jaké klany hrají, měl by si přečíst tento článek. Jedním z hráčů, jež bude hrát tuto ligu je i DiGital, ten poslední dobou měnil velice často klany, o jeho anabázi si můžete přečíst zde.

Letem světem e-sporty

  • Nedávno vyšel pro Age of Mythology datadisk s názvem The Titans. Náš admin Dratek pro vás zhodnotil jeho obsah.
  • Stále se něco děje. Tak by šlo zhodnotit dění na Counter-Strike evropské scéně.
  • Jak už víte, došlo nedávno na CS scéně k masivním přestupům nejlepších hráčů. Jestli chcete vědět o těchto přestupech podrobnější informace, měli byste si přečíst interview s manažerem klanu nEophyte – Moonem.

Zdroj: E-sports

Váš názor Další článek: Nové screeny z německé 3D akce Breed

Témata článku: , , , ,