Týden v rubrice Plné hry - Hidden and Dangerous zdarma

Vybírat nejlepší freewarovku uplynulého týdne bylo tentokrát obzvlášť jednoduché. Stačí tři slova, abychom vám objasnili náš výběr: Hidden and Dangerous. Známá česká klasika se totiž dočkala Deluxe verze, která byla uvolněna zcela zdarma ke stažení.

Hra týdne

Hidden and Dangerous Deluxe

"Jako velitel malé jednotky výsadkářů z druhé světové války plníte úkoly v zadních liniích nepřítele. Nejedná se ale o nic lehkého. Dokážete, že máte mozek provařený hrami typu Commandos či Rainbow Six? Geniální taktická střílečka s perfektní grafikou od českých tvůrců! A zdarma!"

Hodnocení: 97 %

Ostatní hry

Chrys. Golf Challenge

"Stát na nízce posekaném trávníku se slušivou čapkou s velkou větrací dírou na hlavě a svírat přitom ocelové dlouhány za mnoho dolarů, toť sen každého správného milovníka bohatství. Nemáte na to? Pojďte si zahrát golf aspoň virtuálně. Máte na dosah velmi kvalitní simulaci zcela zdarma."

Hodnocení: 85 %

Instrument Room

"Hudba je jen sbírka matematických vzorců, kterým náš mozek z nějakého důvodu rozumí. V Instrument Room budete mít za úkol sestavit pomocí několika nástrojů předem určený tón, který musí být nachlup stejný tomu originálnímu. A značka? Snad netřeba připomínat - Experimental Gameplay... "

Hodnocení: 1 %
 
Chicken Invaders 2

"Také vám nestačilo vymlátit veškerou drůbež, co jí ve vesmíru je, prostřednictvím prvního dílu? Nechejte se opět unést, a ještě jednou všem dokažte, že lidé nejsou žádní fackovací paňáci. Hrrr! Na slepice! Za lidskou rasu!"

Hodnocení: 91 %

Haunted house

"Chcete se bát? Pokud ano, je tu hra určená přesně pro vás. Ještě si při tom užijete hledáni pokladu. Vyzbrojen pouze krabičkou sirek se vydáte do starého domu plného duchů s cílem najít kouzelnou urnu, která je dědictvím první rodiny vaší rodné vesnice..."

Hodnocení: 73 %

Stoked

"Máme tu další hru ze sportovního odvětví, a to ne ledajakou. Naskočte na snowboard a nechte se unášet silou gravitace z kopce dolů. A jaký že je cíl? Přece nahrát co nejvíce bodů! Odvážíte se?"

Hodnocení: 63 %

Alien Destroyer

"Armády alienů se řítí k zemi. Jste pilotem nejlepší stíhačky a vaším úkolem je jediné. Zničit nejvíc protivníků a zabránit tak invazi. Jestli na to máte a chcete zažít pořádné dobrodružství, neváhejte a pokračujte v čtení této recenze."

Hodnocení: 60 %

Water Speeder

"Máte rádi divoké honičky na motorových člunech? Přeskakování kanálů, vlnu za ocasem, střelbu z kulometů a nekonečně modré moře? Vžijte se do role řidiče superrychlého a supernebezpečného plavidla, co rozseká každou překážku. Pusťte se do souboje s mnohými, ale hlavně sami se sebou."

Hodnocení: 55 %

Steroids

"Dnes vám přinášíme legendu mezi hrami. Stokrát zpracovaný Asteroid se totiž dočkal nového a precizního zpracování. Vydejte se s námi v malé raketce a pomozte nám splnit úkol: zničit co nejvíce asteroidů!"

Hodnocení: 50 %

Illegal Communication

"Illegal Communication je výtečná a velice obtížná logická hra, která rozhodně nezabaví na pár minut, ale spíše několik hodin. Cílem je dostat se až do samotného konce přes rozsáhlé bludiště, ve kterém číhá řada nástrah. Říkáte si: ohraná básnička? Zahrajte si tento titul a změníte názor."

Hodnocení: 79 %

Váš názor Další článek: Nové Doupě 21 – FIFA 07, Lipsko a 2 plné hry

Témata článku: , , , , , , , , , ,