Týden v rubrice Plné Hry – konec dobrý, všechno dobré

Dlouho připravovaný Strategický týden je za námi. Přinesl s sebou řadu skvělých titulů a v právě uplynulém týdnu se mezi ně jednoznačně řadí původně komerční pecka Ground Control. Za zmínku nicméně stojí i Townsmen nebo Dune IV. Zkrátka, k mání jsou nyní jen samé hitovky!

Hra týdne

Ground Control, strategie

Asi vám něco říká název Sierra – jedná se o distributora komerčních her, který již sice není aktivní, nicméně ještě stihl uvolnit jednu ze svých největších pecek zdarma. A ta pecka se jmenuje… Ground Control. Vítejte ve válce.

Hodnocení: 98 %


Ostatní hry

Townsmen, mobilní a PDA

Znáte Sim City? Dnes vám představíme něco podobného, akorát na obrazovku vašich mobilních telefonů. Budete budovat, vylepšovat chatrče na domy a řemeslnické dílny na továrny. Čekejte zábavu na úrovni komerčních her, první díl Townsmen je zde!

Hodnocení: 92 %


Dune IV, strategie

Značně zavádějící název pod svoji skořápkou neschovává kdovíjaký čtvrtý díl legendární strategické hry. Skrývá něco lepšího. Namísto amatérských pokusů a napodobení neumírající slávy je Dune IV „jen“ perfektním remakem druhého pokračování s pár vychytávkami a opravami chyb. K tomu zcela zdarma!

Hodnocení: 90 %


Echoes, akční

Říká vám něco pojem BinaryZoo? A co Mono nebo Duo? Stále nic? Inu, jedná se o herní vývojáře, kteří mají za sebou hned dvě úspěšné hry – Mono a Duo. Přitom BinaryZoo se specializují na jednoduché střílečky, ty vždy obohatí nějakým skvělým nápadem a zpracují v naprosto úžasné grafice. A nyní přicházejí s novinkou!

Hodnocení: 84 %


Globulation 2, strategie

Globulation 2 je originální RTS, jež uchvátí snad každého. Ptáte se čím? Zejména svou originalitou a netypickou vlastností, kterou u jiných her nenajdete. Spočívá v tom, že nemusíte rozdávat pokyny jednotkám. Vaším úkolem bude jen stavět budovy a určovat bojovou strategii.

Hodnocení: 80 %


Texas No-limit Hold`em Poker, mobilní a PDA

Máte taky někdy chuť to pořádně roztočit, všechno prodat, odjet do Monte Carla a vložit to do jedné jediné osudové hry? Dnešní mobilovka utěší část podobných tužeb. Budete hrát nejoblíbenější variantu pokeru - jako Bond v Černé Hoře.

Hodnocení: 80 %

Rapid Aerial Deployment, strategie

Zkuste si vzpomenout na nějakou RTS s neobvyklým konceptem. Pokud vás zrovna žádná nenapadá, já tu dnes jednu mám. Jmenuje se Rapid Aerial Deployment (R.A.D) a je velmi podobná oblíbeným Herzog Zwei ze Sega Megadrive.

Hodnocení: 77 %


Treasure hunt, akční

Treasure Hunt je akční hra o chlapci, který se vydal na neznámý ostrov pro medvídka. Ano, pro medvídka. A přestože je jeho cíl cesty úsměvný, věřte, že motivace hrát dál zaručeně nebude malá.

Hodnocení: 76 %


Trash, strategie

Odpad se většině hnusí, ovšem lidé z ImnuhaGames jej musejí milovat. Jinak by je nemohlo napadnout vytvořit RTSko, ve kterém je hlavní surovinou právě odpad. Říkáte si, že to nemůže fungovat? Ale ono to funguje, ono to dokonce MOC dobře funguje.

Hodnocení: 70 %


NavySinn, strategie

Na závěr strategického týdne vám kromě parádní strategie Ground Control přinášíme ještě jednu hardcore záležitost. Pakliže vás láká možnost naklepat Američanům či Japoncům kokosy v Pacifiku, určitě si NavySinn nenechte ujít.

Hodnocení: 70 %


Bechout, logické

Pokud vás klasická hra do ruky omrzela, ale hledáte něco podobného, pak vás jistě potěší dvojka letošní Becherovka Game, především počiny v kategorii logických her. K tradici autoři přimíchali jeden rozměr navíc a s tím i rozličné možnosti všemožného natáčení kostek. Že by závan originality?

Hodnocení: 57 %


Orc, akční

Logicko-akční hry jsou oblíbené, zvlášť proto, že každý si v nich přijde na své. Příznivci arkád si rádi zastřílí a naopak fanoušky logických hříček potěší nějaká ta jednoduchá hádanka. Nebojte se, ve hře Orc není příliš velké množství inteligence zapotřebí!

Hodnocení: 50 %


Kung Fu Master 3D, arkády

Vaše dívka byla unesena a vám nezbývá nic jiného, než se za ní vydat do kláštera. Do hlavy vám stoupá krev, adrenalin z vás čpí. Zvládnete se probít se podlažími až ke zdárnému vítězství?

Hodnocení: 40 %


Porta-Games Pack, arkády

Dnes vám místo jednoho titulu přinášíme megapack obsahující úctyhodných 11 menších počinů, které jistě zaujmou nejednoho zábavychtivého hráče. Posuďte sami, není to pořádná porce zábavy?

Hodnocení: 35 %

Váš názor Další článek: Eye of Judgement se objeví na podzim

Témata článku: , , , , ,