Týden v rubrice Plné Hry – to nejlepší z akcí

Uplynulý týden na FreeHrách byl výjimečný hned ve dvou věcech. Jednak jsme rozjeli exklusivní program nazvaný Akční týden s těmi nejlepšími akcemi, které si nesmíte nechat ujít. Mno a druhá, neméně významná událost je ta, že za posledních sedm dní jsme vám nabídli celkem pět opravdových pecek s hodnocením sahajícím k devadesáti procentům.

Hra týdne

SHOOTOUT!, akční

Dnes pro vás máme skutečně výjimečnou střílečku. Vynikající hratelnost, extrémně vydařená grafika a strhující ozvučení – zkrátka a dobře, SHOOTOUT! je opravdu lahůdka, která stojí za hřích!

Hodnocení - 90 %


Ostatní hry

Dark Sky Fire, arkády

Říká vám něco název „Missile Command“? Ano, ovšem – stařičká hra od Atari, v níž jste ovládali raketové řídící centrum a snažili se eliminovat příval meteorů… Hra Dark Sky Fire přichází se stejným konceptem, avšak notně vylepšeným. Pojďme proto prozkoumat, jaké novinky nám přináší.

Hodnocení - 91 %


C2 Doom, mobilní a PDA

Doom, Doom, Doom. Legenda, která se nesmazatelně zapsala do paměti všech pravých hráčů. Akční pecka, jejíž první dva díly se hrají dodnes, byť jsou staré více jak deset let. A nyní vám přinášíme něco výjimečného – Dooma pro mobilní telefony, a to zcela ZDARMA!

Hodnocení - 90 %


Ark 22, RPG

Rčení, že kvalitních RPG na freewarové scéně není nikdy dost, slyší jistě každý z vás den co den. Ark 22 je ale další světlou výjimkou, velkým epickým RPG, jichž je opravdu málo. Takže vy, kdož jste RPG pozitivní, honem usedněte k počítači, chytněte myšku a klávesnici a hurá – hra začíná!

Hodnocení - 90 %


Paintball 2, akční

Dost bylo násilí, krve, střelných zranění a bolesti. Přišel čas na něco mírumilovnějšího, ale pokud možno stejně adrenalinového. Jak se zdá, populární Paintball 2 splňuje tyto požadavky na jedničku s hvězdičkou. Máte chuť?

Hodnocení - 90 %


Last Stand, akční

Vývojáři z Digipenu nám zpravidla servírují samé zajímavé a inovativní tituly z hlediska hratelnosti a herních principů. Nejinak je tomu i u dnešní hry Last Stand, která by se dala označit za kombinaci klasického námětu Rampartu se sci-fi akčním filmem Hvězdná pěchota.

Hodnocení - 89 %


Pocket Park, akční

Pocket Park je nevídaná akčně-logická hříčka. Jak samotný název napovídá, hra se odehrává v parku, v němž obdržíte určité množství koulí, které musíte nashromáždit do jeho středu. Hru může hrát i ve dvou, což je podstatně zábavnější. Tak tedy - přeji příjemnou zábavu.

Hodnocení - 81 %


Resonation, akční

Studenti z DigiPenu netvoří tuctové rubací hry s pointou směřující pouze ke střílení a zabíjení. Titul Resonation je tomu zdárným důkazem, neboť obsahuje jak prvky akční, tak i logické, které naprosto skvěle doplňují hluchá místa, jinak notně zavánějící nudou.

Hodnocení - 80 %


Brigades, akční

Hledali jste nějakou hru, která by byla graficky pěkná, zábávná, a k tomu měla nálepku „zadarmo“? V tom případě jsme se dnes trefili přímo do černého! Brigades je akční titul, v němž porazíte stovky robotů, aby jste si z nich následně vyrobili svou vlastní armádu. Do toho!

Hodnocení - 75 %


FP-FS, akční

Přestaňte se dívat na váš počítač jen jako na spoustu kabelů, drátů a železa. Zahrajte si další počin od kluků z DigiPenu a zjistěte, jak to asi vypadá uvnitř toho ocelového světa. Všude kolem vás je plno virů žeroucích nuly a jedničky. A právě vy nesmíte dopustit, aby váš stroj byl dočista zničen.

Hodnocení - 69 %


Blackshift, logické

V jednoduchosti tkví síla, což by se dalo o Blackshift říci dvojnásob. V této hře se zhostíte role maličkého předmětu, s nímž budete řešit krkolomné nástrahy jednotlivých kol. Tak zapojte své mozkové závity a pusťtě se s chutí do toho.

Hodnocení - 67 %


Deep Space, arkády

Najde se tu pamětník, který by si ještě vybavil hru z počátku osumdesátých let minulého století, hru Missile Command, od tehdy slavné firmy Atari? Pokud ne, nevadí, i pro neználky zde máme příležitost, jak si doplnit herní vzdělání v podobě freewarové adaptace.

Hodnocení - 60 %


Lodičkoidy, simulátory

Pokud hledáte hru, která by dokázala konkurovat titulům jako Freelancer nebo Darkstar One, zkuste dnes nabízený počin od českých tvůrců – Lodickoidy. Kdo ví, třeba vás zaujme, byť se netváří kdovíjak úžasně.

Hodnocení - 30 %

Váš názor Další článek: Hvězdní vývojáři zakládají Seeds

Témata článku: , , , , ,