Týden v rubrice Plné Hry – To nejlepší z erotiky

Tento týden jsme se vám rozhodli v redakci FreeHer přinést to nejlepší z erotických her. Přeci jen - erotika se těší velké oblibě, a tak věříme, že si každý našel tu svou. A že jsme vám nenabízeli žádné nekvalitní tituly snadno dosvědčuje fakt, že jen jeden jediný měl hodnocení nižší než sedmdesát procent.

Hra týdne

Gelatin Joe, akční

Mladí vývojáři z Digipenu zkrátka umí! Pravda, ne vždy se jim vše povede tak, jak zamýšleli. Ale to nic nemění na faktu, že už jen při zmínce této fakulty by mělo každému hráči hned docvaknout: Ano, máme tu další vysoce originální a zábavný titul! Slává Joeovi! Sláva želatinové kuličce!

Hodnocení – 95 %


Ostatní hry

Friendly Air Bubbles, logické

Právě na poli neplaceného softwaru se často setkáváme s originálními nápady. Čeká na nás hra s bublinou pohlcující jiné bubliny. Podivné? Ano, ale zároveň nesmírně chytlavé! Jednoduchý princip s sebou přiváží dost hratelnosti na to, abyste se z ní dlouho hrabali na nudný povrch.

Hodnocení – 95 %


Ultimate Stage, akční

Ultimate Stage je zářným příkladem toho, že i když se herní koncept stokrát opakuje, po stoprvé to může být stejně velká pecka, jako na začátku. Hříček podobných té dnešní je na freeware scéně plno, ovšem US rozhodně patří mezi ty nejlepší z nich.

Hodnocení – 80 %


Erotic Craps, erotické

Máte rádi kolotoč světel nočního Las Vegas, kde se vyhrávají obrovské sumy a rakety bouchají ve zlatý déšť? Dnes si můžete představit, že jste se dostali do podzemního soukromého salónku vyhlášeného kasina. V stolu sedí krupiér, vy a několik příjemných neoblečených žen.

Hodnocení – 77 %


Sexy Pairs, mobilní a PDA

Pexeso znají lidé odjakživa. Taky aby ne, ve své podstatě velmi jednoduchá hra, která je ale velice náročná na paměť. Lidé jsou soutěživý druh, a tak je baví překonávat své rekordy. Co takhle ovšem přimíchat trošku erotiky…?

Hodnocení – 75 %


Virtually Jenna, erotické

Hru 3D Sex Villa zná každý. Ale Virtually Jenna asi spoustě z vás zprvu nic moc neřekne. I v tomto případě ale stačí pár minut strávených v přítomnosti milé a pohledné ženy, a rázem nebudete chtít odejít od monitoru.

Hodnocení – 75 %


Erotic Caribbean Poker, erotické

Sympatická polonahá blondýnka nás přivádí do světa vysokých sázek a ještě vyšších výher. Zahrajeme si poker s ďábelským krupiérem, který rozdává opravdu horké karty a nebojí se vás nalákat dlouhým řetězem výher k velmi riskantní hře. Hladina adrenalinu stoupá a dívka v pozadí smyslně mrkla...

Hodnocení – 75 %


TI, arkády

V případě TI si procvičíte, jak jste na tom se psaním na klávesnici. Z horní části obrazovky budou padat písmenka či jiné znaky, přičemž vaším úkolem bude včas zmáčknout právě padající klikyhák. Nu, pojďte se mnou - provedu vás celou hrou a řeknu vám, co a jak.

Hodnocení – 73 %


XXXTycoon, erotické

Chtěli byste bydlet ve městě, kde i pekárna prodává rohlíky „s ďublíky“ a „bez ďubliků“? S dnešní hrou máte podobnou možnost alespoň virtuálně. Přestěhujte se do města, kde je prioritou číslo jedna sexuální život, zdraví a sexzkušenosti. Sexkredity do začátku jistě potěší každého znalce tělesných rozkoší.

Hodnocení – 70 %


Secret Desires, erotické

Toužili jste si někdy zahrát erotickou hru, v níž byste si mohli dělat doslova cokoliv? Inu, nyní máte jedinečnou možnost si takový sen zcela splnit. Do svých rukou dostanete pár, s nímž si můžete dělat vše, co uznáte za vhodné. Tak vzhůru do vášnivého života plného erotických scén!

Hodnocení – 70 %


LoveChess Age of Egypt, erotické

Máte v oblibě šachy? Pakliže ano, LoveChess Age of Egypt vás určitě zaujme. Snoubí nejznámější logickou hru s erotickými scénami. A namísto děsuplných vojsk na hráče čekají obnažená lidská těla - samozřejmě hlavně ženská.

Hodnocení – 70 %


Sexy Sudoku, logické

Co vznikne spojením krásných sexy slečen s logickou hrou Sudoku? Ano! Dejte lidem to, po čem jejich srdce touží, spojte nespojitelné. Dejte jim Sexy Sudoku! Yeaah!
Hodnocení – 70 %


AquaClownFish, mobilní a PDA

Tamagoči už není v módě, ale trendy se vracejí. Nyní vám představujeme stejně dlouhodobou záležitost se stejně velkým „staracím potenciálem“. Budete pečovat o rybičky v jednom malém akváriu. Do mobilu se vejde, nebojte.

Hodnocení – 70 %


Colorful Notes, logické

Autor je naprostý blázen do čtverečků, čtverců a barviček. Pokud s ním sdílíte jeho nadšení, neváhejte a stahujte. Pro ostatní zajímavé dnešní dílko názorně ilustruje, jak může vypadat doslova čtvercová hra.

Hodnocení – 50 %

Váš názor Další článek: Galerie: RPG Zaklínač

Témata článku: , ,