Týden v rubrice Plné Hry – završení akčního týdne

Akční týden je úspěšně za námi, přičemž v uplynulém týdnu s sebou přinesl poslední zbytky - a že se jednalo o zbytky vpravdě chutné. Triumfuje mezi nimi zejména multiplayerová verze pecky F.E.A.R. s podtitulem Combat, kterou byste si za žádných okolností neměli nechat ujít. Ovšem, kýžených devadesátek se sešlo o kapet více...

Hra týdne

F.E.A.R. Combat, akční

Po neobyčejně velkém úspěchu mainstreamové střílečky F.E.A.R. se autoři rozhodli, že uvolní zdarma její notně vylepšený multiplayer. Nazvali ho F.E.A.R.: Combat, a ten jim přinesl další hromady různých ocenění. Nuže, je jen jedna možnost, jak zjistit, co je na něm tak úžasného.

Hodnocení – 99 %


Ostatní hry

Penumbra, adventury

Penumbra je bez okolků jedna z vůbec nejlepších 1st person akčních adventur na freeware scéně. Disponuje podařeným hororovým příběhem, který dokresluje perfektní audiovizuální zpracování ruku v ruce s pokročilým fyzikálním modelem. Tohle zkrátka nesmíte minout!

Hodnocení – 95 %


Cube 2, akční

Na konci minulého roku vydali autoři veleslavné akční freewarové hry Cube inovovanou verzi jejího druhého dílu. Rozhodli jsme se proto přinést nové, aktuální poznatky, neboť titul podobného kalibru a kvality je velkou vzácností.

Hodnocení – 94 %


Blip & Blop: Balls of Steel, akční

Nemáte rádi kladné hrdiny, jako jsou pokémoni, šmoulové, lemmingové apod.? Vždy jste toužili prohnat potvoře jménem Pikachu hlavou kulku? Dnes máte možnost – pohádkové bytosti se vzbouřily a je potřeba je zarazit!

Hodnocení – 93 %


Ekolog, textové

Textovky jsou téměř mrtvé, o tom se diskutuje už dlouho. Avšak do rukou se mi dostalo dílko, které daný fakt naprosto popírá. Boj za ekologii, častější využívání proklínané MHD a zajímavý pohled na politické snahy – to vše ve strategické textovce. Za ekologii!

Hodnocení – 90 %


Babo Violent 2, akční

Nudíte se při pohledu na tupé nepřátele v singleplayerových hrách? Zíváte, když musíte bojovat proti počítačem ovládáným bojovníkům? Tak právě pro vás zde máme Babo Violent 2 – online akci, která ověří, jak si obstojíte v přímém souboji proti živým lidem!

Hodnocení – 89 %


Switchfire, akční

Chcete se projet jeepem a zároveň kropit nepřítele ze vzduchu? Ode dneška v tom není žádný problém. Hra kombinuje pocit větru ve vlasech za houpání kol a bouřlivé serenády kanónu. Inu, právě nabízené demo komerční gamesky rozhodně potěší!

Hodnocení – 80 %


Zelda: The Legend of Link, akční

Pohádkově krásná hra. Opravdu. Titul Zelda: The Legend of Link mne překvapil ihned po prvním spuštění, přitom z obrázků zrovna příliš nezářil. Jaké kouzlo v sobě skrývá? Co je na něm tak skvělého?

Hodnocení – 79 %


R.I.P. 3, akční

RIP 3: The Last Hero je klasická arkádová 2D střílečka, v níž krutý diktátor získal nepředstavitelnou sílu a drží celou planetu pod kontrolou. Budoucnost závisí jen a jen na vás. Vyberte si jednoho ze šesti hrdinů a zachraňte milióny lidí. Tak vzhůru do boje.

Hodnocení – 75 %


Mountain Car, simulátory

Pakliže jste příznivci doslova monstrózních závodů s off-roady, určitě vás zaujme Mountain Car. Jedná se o titul jdoucí po šlépějích slavné Elastomanie, ovšem nyní v kompletním 3D provedení a na čtyřech kolech.

Hodnocení – 72 %


Rebound, mobilní a PDA

Chudák rytíř Bobalota. Místo toho, aby se někde ucházel o ruku spanilé princezny, nebo v turnaji měřil své síly s udatnými bojovníky, musí dole pod hradbami běhat jako splašený. A co z toho vlastně má?

Hodnocení – 60 %


Escape, logické

Milujete posouvání bedniček a nad slavným Sokobanem jste ochotni trávit své dětství? Tak okuste zajímavou logickou hříčku Escape s mnohem propracovanějším herním systémem a spoustou nových nápadů.

Hodnocení – 60 %


Challengo, logické

Challengo je Logický rychlík, který možná nevypadá nejlépe, nicméně přesto vám mohu zaručit, že hlavu ani patu nepostrádá. Co se tedy skrývá pod tímto názvem? Pokud vás to zajímá, zkuste kliknout ;-), třeba nebudete litovat.

Hodnocení – 50 %

Váš názor Další článek: Odhaleno Lineage II: The Chaotic Throne

Témata článku: , , , , ,