Týden v rubrice Plné hry: lidé vs. mimozemšťané!

Kvůli problémům našeho partnerského webu Freehry.cz jsme vám uplynulý týden přinesli pouze šestici plných her, i tak však máte z čeho vybírat – čeká tak na vás role zachránce světa a spasitele země, ale také ochránce a chovatele potvůrky jménem Squeek. Krom toho se stanete nekompromisním lovcem upírů, potěší také erotický laděný blackjack.

Plná hra týdne:

Levitt - pokořte nepřítele

Co bude s lidstvem za padesát, sto či dvě stě let? Odpověď na tuto otázku samozřejmě neznáme, už teď je však jisté, že kroky lidského pokolení směřují do vesmíru – ve hře Levitt se člověku podařilo ovládnout nejvýznamnější končiny vesmíru. Znenadání však přichází útok mimozemšťanů, kterému musíte čelit:

„Píše se rok 2071. Lidstvo se již ocitá na vysoké technické úrovni. V celém blízkém vesmíru se vyskytují lidské tzv. “Ochranné Stanice“, které zajišťují monitorování okolí kvůli případné invazi ufounů. Do této doby nebyly zaznamenány žádné výskyty mimozemských letounů. Až úplně náhodou, zrovna dnes se stalo něco neobvyklého, možná až mrazivého. Průzkumná jednotka několika stíhaček náhle přestala vysílat ze své obvyklé okružní cesty. Byl jsi vybrán právě ty, letec v zálohované záloze, na vyřešení této záhady a vzhledem k tomu, že zrovna nemáš nic na práci a už tě nebaví sedět na zadku s prstem v nose, usedl jsi do svého, již několik let nemoderního letounu typu Levitt L23A, a vydáš se vstříc novým nadějím, světlejším zítřkům…ehm…nasedáš a startuješ na misi.“ (Více…)

Hodnocení podle FreeHer: 92%

Zbylá pětice her:

Be the Slayer - zatočte s upíry jako Buffy

Buffy coby lovkyně upírů se na našich televizních obrazovkách objevovala ještě donedávna – jsou-li i vám upíři odporní, můžete si díky hře Be the Slayer vžít do role jejich vraha a zabijáka. Čeká vás tak svět strachu a obav:

„Tak takto nějak vypadá příběh hry Be the slayer. Na první pohled se to nezdá, ale hra je založena na seriálu, který byl vysílán na televizní stanici Nova, Buffy. Asi chápete, že se vžijete do dívčiny se jménem Buffy, která si naplnila batoh kůly a jde zachránit město od temného mistra a jeho hrůzovlády. Takto to vypadá, že hra není určena jen fanouškům seriálu. Bohužel hru si zahrají jen nenároční hráči s tužbou po krátké jednoduché akci, pro ostatní ruce pryč.“ (Více…)

Hodnocení podle FreeHer: 22%

Squeek - elektronický miláček

Ne každý z nás měl možnost starat se o živého přítele, čtyřnohé miláčka či jiného zástupce zvířeny – pokud i vy patříte do skupiny takto ošizených, jistě vám přijde vhod nová hra Squeek. Opatrovat však tentokráte nebudete psa či kočku, ale zajímavou malou příšerku:

„Co od vás Squeek žádá? Musíte mu udržet zdraví a jeho náladu. K tomu vám pomůže několik věcí. Ke zlepšení nálady ho pohladíte, necháte ho nažrat (z plechovky, dost velký blivajz), napít ze skleničky brčkem a to je asi vše. Na zlepšení zdraví vám poslouží jen injekce s univerzálním lékem na Squeeka. Squeekův aktuální status zjistíte pomocí ukazatelů. U nálady je měnící se smajlík a u zdraví sloupeček s nápisem stavu. Poslední věc, jak rozveselit Squeeka, je ho nechat sežrat houbu (dle účinků tipuji na lysohlávku). Po zkonzumování houby Squeekovi začnou před očima létat hvězdičky a oči mu při tom divě poskakují." (Více…)

Hodnocení podle FreeHer: 9%

Snake - opravdu nebezpečný had

Had se na obrazovkách našich monitorů objevil nespočetněkrát a tak nás již po více než sté čeká simulace jeho dobrodružství – jako vždy, i tentokrát je váš úkol velmi jednoduchý. V kůži hada tak musíte sbírat jablka a nenarazit do stěny či svého ocasu. Prosté a jednoduché:

„Hra je kompletně propletená s webovými stránkami. V menu jde spustit pouze jedna položka, když jste offline. A to tlačítko play. Dále si můžete pročíst jak hrát a podívat se na nejvyšší skóre. To vás ale přesměruje do vašeho internetového prohlížeče, kde se dozvíte více. Zbývá se už jen pustit do hry. V ohromném ploše, složené ze čtverečků, sbíráte s hadem zmíněná jablíčka za účelem růstu. Po vaší pravici naleznete tlačítka známá z menu (New Game, How to play, High Scores) a ještě tlačítko Pause Game.“ (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 39%

Bikini Blackjack - svlékací karty

Karetní hru blackjack snad netřeba představovat – jak jistě tušíte, vaším úkolem v této hře je dosáhnout nominální hodnoty všech karet 21, či se ji co možná nejvíce přiblížit. Dnešní simulace blackjacku je navíc zpestřena o svlékající se dámy:

„Pravidla Blackjacku nejsou vůbec složitá na pochopení. Krátce objasním oklepaná pravidla. Musíte dosáhnout nominální hodnoty 21, nebo alespoň se jí co nejvíce přiblížit. Karty od 2-10 mají hodnotu dle označení, členové královské rodiny čítají každý 10, Eso může být 11 anebo 1. Proto pokud máte 6 a Eso, celková hodnota může být 17 nebo 7. Jinak hráč nesmí klesnout pod celkovou hodnotu 17. Další kapitolou budou sázky. V této hře můžete sázet po 5, 10, 25, 100 žetonech. Váš bank od začátku činí 1000. Po vsazení stisknete tlačítko Deal a rozdají se karty. Celkem zde najdete 4 tlačítka: Deal, Stand, Split a Double. Pomocí tlačítka Deal se rozdají karty, či si jednu líznete. Stand slouží k položení karet, tedy porovná karet se soupeřovými." (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 49%

Roulette énergie - nebezpečný hazard

A u hazardu ještě chvíli zůstaneme. Tentokrát na vás čeká francouzský počin Roulette énergie, který vám představí simulaci jedné z nejoblíbenějších her kasín a dalších podniků – řeč je o populární ruletě:

„Francouzštinu neovládám, ale při hře mě to moc neomezovalo. K zahájení hry je vám nabídnuto pouze jedno tlačítko, takže neznalost jazyka vás nijak neomezuje. Ruleta není přesně provedena jako v kasinech. Můžete vsadit maximálně tři žetony. Sázky jsou jen na konkrétní čísla, nikoliv třeba na barvu jako v pravé ruletě. Ruleta čítá 21 políček a na každé můžete položit jen jeden žeton. Další věc, kterou se hra liší od pravé rulety, je propočítávání výhry. Při výhře se počet vyhraných žetonů nepropočítává, ale pouze se vaše hotovost doplní do základní částky, která činí 10 žetonů. V podstatě v této hře nemůžete ani imaginárně zbohatnout.“ (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 47%

Na závěr opět připomínám, že všechny plné hry vám přinášíme ve spolupráci se serverem Freehry.cz.

Váš názor Další článek: Další záběry z dobrodružství francouzské bojovnice Johanky z Arku

Témata článku: , , , ,