Týden v rubrice Plné hry: sedm dní ve znamení erotiky

Erotické hry hrály v průběhu 38. týdne letošního roku prim – čeká tak na vás sestřelování nebezpečných objektů ženským poprsím či choulostivá role bojujícího mužského přirození. Milovníci akce a zabíjení by si pak neměli nechat ujít jedinečnou hru Zastřel si svoji tchýni, příznivcům rychlých kol a adrenalinu přijde vhod výtvor Light Driver.

Plná hra týdne:

Frontal Assault - chlapská hračka 

Žánr erotických her zažívá (alespoň ve světě freeware výtvorů) boom, čehož je jasným dokladem vzrůstající počet nově vytvořených titulů – hra Frontal Assault však nezapadá do všedního průměru. Vaším úkolem totiž bude sestřelovat prolétávající objekty. Ptáte se čím? Ženským poprsím…

„Cílem hry je přežít a získat co nejvíce bodů. To dosáhneme sestřelováním padajících objektů právě oním ženským poprsím, které máme plně pod kontrolou. Ale není objekt jako objekt. S poprsím můžeme hýbat pěti způsoby a padajících bonusů jsou celkem tři druhy, přičemž každý druh je jinak strefitelný. Nejprve budete dumat a tápat, ovšem postupem času si zvyknete a budete s ňadry házet, jako ostřílený mazák. Navíc vám práci ulehčí nápověda, jež se objeví vždy před započetím dané mise. Jak sami vidíte, Frontal Assault rozhodně nepostrádá originalitu, dávka šílenosti mu rovněž není cizí a hratelnost, ta je opravdu skvělá. A to jsem se ještě nezmínil o technickém zpracování. Grafika je velice vydařená, ovšem poklonu zaslouží především zvukový doprovod. Toto všechno, ba i ještě mnohem víc, si ale vyzkoušejte bez mého komentáře. Přeji příjemnou zábavu.“ (Více…)

Hodnocení podle FreeHer: 93%

Zbylá šestice her:

KissKill - chraňte se! 

Svět erotických her ani nadále neopustíme – své příznivce si v uplynulý týden získala také hra KissKill, která oplývá neobvyklým (a ujetým) námětem. Vžijete se tak do role mužského přirození, jehož jediným cílem je díky sbírání kondomů a ničení nepřátel získat co možná nejvíce bodů:

„Šílený, ujetý a perverzní. Tyto přídavná jména se přímo hodí ke hře KissKill s originálním námětem.
Vžijete se do role mužského přirození a úkol je jako u mnoha her-nasbírat co nejvíce bodů. Body získáte pomocí sbírání růžových kondomů a zničením nepřátel. Vyskytují se zde celkem tři druhy věcí-růžový kondom, zelený kondom a kříž. Váš jediný a hlavní nepřítel je zelený jedinec. Hra končí v momentě, kdy se na vás navlíkne zelený prezervativ. Ubránit se mu můžete uhýbání(ano, tento penis má místo nohou varle), sestřelením(stříkáním spermatu), nebo si nasadit ochranu, kterou tvoří růžový prezervativ. Kříž, který neustále kolem létá, vás nemůže zabít a vy jeho taky ne. Kříž, který kromě toho při kolizi likviduje všechny kondomy, vám může přirození zlomit a tím vás na čas ochromit.“
(Více…)

Hodnocení podle FreeHer: 60%

Zastřel si svoji tchýni - bang!

Jistě mi dá pánské osazenstvo našich čtenářů za pravdu, jak neoblíbená a otravná dokáže být tchýně – ne nadarmo tak vznikla hra Zastřel si svoji tchýni, jejíž název již prozrazuje mnohé. Čeká tak vraždění ubohé matinky vaší drahé polovičky – rozhodně si tuto příležitost nenechejte ujít:

„Zastřel si svoji tchýni je z dílen nám již dobře známého brněnského týmu Wishes Interactive, jehož práci jsme mohli poznat –a doufám, že ještě poznáme- kupříkladu na titulu Punkáči. Jelikož Punkáči byl projektem číslo jedna, na tchýni nepadala zase až taková pozornost a byla vytvořena během několika hodin. A je to znát. Tak zaprvé, jedná se o klasickou “nescrollovatelnou“ akci, v níž střílíme snad vše, co se barevně odlišuje od pozadí. To ovšem hráče baví maximálně pět minut. Aby se hratelnost trošičku prodloužila, Wishes do Tchýně zakomponovali pár inovačních prvků. Nejzajímavější je asi ten, že vlastně nevidíte celou obrazovku, nýbrž jenom kolečko optického zaměřovače. To vám kapánek ztíží střílení. Další novinka je odstranění časomíry a tzv. nábojové omezení, což jistě mluví samo za sebe." (Více…)

Hodnocení podle FreeHer: 60%

Light Driver - extrémní rychlost

Užili jste si do sytosti erotických her, vyřídili všechny účty s neposlušnou tchýní? Pak vám jistě přijde vhod závodní hra Light Driver, u níž si všichni pánové (i dámy) mohou vyzkoušet své řidičské umění – vaší snahu vám krom nebezpečných zatáček ztíží také noc a ostatní účastníci silničního provozu:

„Nejprve vám dá hra na výběr jazyk, v kterém chcete, aby s vámi komunikovala. Opravdu jen minimum zahraničních her je v češtině a ani tato není výjimkou, proto si budete muset vybrat jeden z ostatních jazyků. Žádný trénink, ani zahřívací kolečko, nic takového zde nenajdete.Jede se rovnou naostro.Light Driver je jakýmsi kurzem bezpečné jízdy v automobilu. Dostanete auto, se kterým se vrhnete na trať. Celou trať musítě překonat v noci, a to co nejbezpečněji a v co největší rychlosti. Podle toho, jak rychle jedete a jak šikovně se vyhýbáte překážkám vám naskakují body. Pokud zvolíte jízdu pomalou a bezpečnou, musím vás ještě upozornit na jedno omezení ve hře, a to je čas. Na projetí tratě máte 1.5 minuty. Protože jedete celou dobu v noci, bude vaše auto potřebovat také dobré osvětlení. Jednou za čas se na krajnici cesty objeví žlutě oblečený muž s vlaječkou v ruce. Pokud projedete těsně kolem něho, dostanete jedno ze dvou lepších světel, což vám hodně ulehčí orientaci na cestě.“ (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 79%

Mahjong - je zpět!

Představovat kultovní hru Mahjong snad není třeba – tento titul patří již po dlouhé měsíce mezi nejvyhledávanější logické hříčky, které dokáží oslovit starší i mladší pařany. Dnes se s touto hrou setkáváme znovu díky nejnovější variaci, jednoduše pojmenované Mahjong. Co vše s sebou přináší?

„Takže čím se liší dnešní Mahjong od ostatních? Ničím. Stále stejná pohádka o kostičkách, stále stejně dobře hratelná. Ba ne, jedna novinka by se možná našla, a sice ovládání. Kdo by si myslel, že uchopí svou drahocennou myš a bude prohánět jeden pár kostek za druhým, je hluboce na omylu. Do příslušných políček totiž budete vyplňovat příslušné souřadnice. Ano, je to sice zdlouhavé a hratelnost trošičku –jak říká náš pan profesor- polevila, ale na druhou stranu vám hra o to déle vydrží, což je úctyhodné. Bohužel, kámen úrazu je v grafice. Kostičky, jako kostičky, říkáte si. Ovšem více vzorků a jiné, kontrastnější zpracování by jistě zahřálo u srdce. Takto se bohužel Mahjong ze slovenské výroby odsuzuje k postu průměrné hříčky.“ (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 50%

Crab-ball - zahrejte si volejbal

Volejbal nepatří k nejoblíbenějším sportům v naší malé zemi – jeho popularita však vzrostla díky nedávnému úspěchu českého národního týmu. Chcete-li si vyzkoušet své volejbalové vlohy (navíc v prostředí písčité pláže), rozhodně otestujte povedený titul Crab-ball.

„A už raději ke hře. Horní část obrazovky zaujme skóre, míčky, údaje o vás a protivníkovi. A dole máte slibované kraby. Crab-ball se od volejbalu liší především pravidly. Crab-ball se narozdíl od volejbalu hraje nonstop bez poddání. Hra není omezena časově, či skórem. Crab-ball končí, když vám prostě dojdou životy. Tento systém vám samozřejmě přiblížím. Jakmile upustíte na svojí polovině míč, ubude vám "život" v podobě míčku. To ale neznamená  ztrátu "života" na celou hru. Zatímco když se podaří soupeři udeřit míč, nad vaší hlavou se objeví symbol míče. Sebrat ho sami nemůžete(prostě je moc vysoko), ale jen pomocí míče. Jestliže ho trefíte, přibude vám život. Pokud ne, tak po nějakém čase zmizí sám a nic se vám nepřipočte. S tím souvisí i jednotné skóre. To dle vašich úspěchů šplhá buďto do kladných eventuálně do záporných hodnot.“ (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 84%

SnapShot - hvězdným fotografem

Toužili jste se stát fotografem? Ať je již vaše odpověď jakákoliv, právě do role této osůbky se můžete vžít v titulu SnapShot – na rozdíl od krajinek a květeny však budou vašimi objekty polonahé ženy. Co více si konec konců přát?

„Hra je pojata celkem nezvykle. Zdali si pamatujete, či snad dokonce si sem tam někdy v hospůdce ještě zahrajete “jednorukého banditu“, asi vám princip nebude cizí. Na hrací ploše jsou totiž tři osudná aktivní políčka, přičemž jedno z nich se vždy otevře a ukáže nám své krásy v podobě již zmiňovaných slečen. Vašim úkolem je vystihnout ten pravý okamžik a vyfotit daný objekt. V první úrovni to nebude nic zapeklitého, ovšem postupem času a kol se bude rychlost zakrývání políček zvyšovat, tudíž správné reflexy budou určitě na místě. Takže co dodat? Snad jen, že tu máme vcelku zábavnou hříčku s lehce erotickým podtextem, proto neváhejte a stahujte.“ (Více...)

Hodnocení podle FreeHer: 70%

Na závěr opět připomínám, že všechny plné hry vám přinášíme ve spolupráci se serverem Freehry.cz.

Váš názor Další článek: Společnost Namco připravuje akční dobrodružství Nina

Témata článku: , , , , ,