Týden ve světě e-sportů

Po týdnu zde opět máme souhrn novinek z dění v progamingu.

Novinky od e-Sports.cz.:

e-Sports liga Electronic Sports League

Společnost e-Sports provozuje v České republice ligu Electronic Sports League (dále jen ESL). V ní spolu soutěží stovky hráčů v mnoha populárních hrách současnosti.

Zajímavosti všeho druhu

Letem světem e-sporty

Závěrem se dostáváme k dění v e-sports světě. Pojďme se podívat na TOP 5 informací, jež byste měli zaznamenat (zbytek pochopitelně naleznete na www.e-sports.cz.):

 

Novinky z ProGamers.cz:

 

Dubnové akce v AMD PG Cyber Café

Během dubna se v našich hernách AMD PG Cyber Café opět obměnily některé akce a výhody, které již s oblibou využívají naši zákazníci. Ve všech pěti hernách (Nový Smíchov, Anděl, Liberec, Brno a Prodigy) probíhá akce "happy hours", tedy v určených časech káva zdarma, stejně tak je všude zdarma 10. hodina + další dárečky pro členy PG Cyber Café clubu. Zákazníci v Brně (herna Olympia) a Liberci (herna Babylon) si pak můžou za velmi výhodných podmínek zakoupit předplacené karty a hrát tak až za skvělých 15 korun za hodinu, v obou těchto hernách si pak můžete počítač půjčit na celý den za zvýhodněnou cenu. Kompletní seznam dubnových akcí najdete v této novince, těšíme se na vaši návštěvu.

Týden s hrou Electronic Arts - FIFA 2005, NHL 2005

Ve spolupráci s Electronic Arts se na portálu PlayZone rozbíhá nová série Týden s hrou, ve které budou prostřednictvím turnajů představeny některé ze her EA. Prvním turnajem je NHL 2005, kde už je odehrána základní část, nejlepších osm postupuje do play-off, v níž si zahrají o hru od EA, volné hodiny do PG Cyber Café či registraci do ČMSP. Už se však rozběhly boje i ve druhé hře, kterou je FIFA 2005 a ani tady nezůstávají hráči pozadu, příští pondělí pak startuje Týden s Need for Speed Underground 2. Partnery akce Týden s hrou jsou Electronic Arts, LEVEL, ProGamers a ČMSP.

AMD.CS mezihernový ČMSP turnaj 3/05 - 27 registrovaných týmů

Již třetí letošní měření sil ve hře Counter-Strike vypukne příští neděli 17.4.2005. V mezihernovém turnaji můžete kromě bodů do ČMSP klasifikace získat i velmi hodnotné ceny. Vítězný tým si odnese 2500 Kč a volné hodiny do heren PG Cyber Café, pro týmy na druhém a třetím místě jsou připraveny volné hodiny a klíčenky MČR. Celkem se turnaj uskuteční v rekordních 20 hernách sítě PG Cyber Café, registrace končí v sobotu 16.4.2005 v 18:00 hodin. Prozatím je do turnaje přihlášeno 27 týmů, pokud se do turnaje přihlásí 32 týmů a více, budou vylepšeny ceny pro nejlepší i počet hodnocených míst.

Kalendář mezihernových turnajů a ostatních herních akcí

  • 17.4.2005 - AMD.CS mezihernový ČMSP turnaj 3/05
  • 18.4.2005 - Týden s Hrou EA NFS U2
  • 23.4.2005 - LOGITECH.PG Cyber Party
  • 1.5.2005 - NVIDIA.W3 mezihernový ČMSP turnaj 3/05
  • 7.5.2005 - LOGITECH.PG Cyber Party

Zdroj: tiskové zprávy

Váš názor Další článek: Wallpapery: Soul Calibur 3

Témata článku: , , , , ,